Известие

Collapse
No announcement yet.

Още една 'талянка във фамилията

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Още една 'талянка във фамилията

Еми колеги тва е сектата си е секта и нямаше как, още идна италянка вкарах във семейството :P пък да видим дали ще ми дойде в повечко 2.0 16V 96г. 2 airbag-a ето и снимки на колата втората е на петрохан с двете красавици ... а ако някои от колегите може да ми отговорят на 1-2 въпроса ще съм му много задължен
    1. Значи по таблото имам проблем с уреда за темп. на маслото (постояно е закована стрелката долу) и уреда за бензина постоянно играе на горе на долу, ако някой е имал подобен проблем нека сподели !
    2. Колко е нормалната темп. на колата, защото около 5мин. след паленето залепна на 90, а на Петрохан стигна 100 и малко и перката си работеше през цялото време !
    Ето и снимки на малкото ферари
    ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Ее честито!!За температурата или уреда или термостата провери ги!
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Щом на извънградско пада значи е термосата.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Айде да ти е честита новата придобивка, със здраве и много безавариено каране
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Евала,честито Само безавариини километри
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

А честито за купарата
            Споделям :
            1. Не знам какво е решението точно,талянска раота...
            2.На нашето купе(1.8 16в) е 83 градуса.Тогава се пускат перки,мерки и пр.Та повече от 90 гр. в най-големите задръствания не качва.Иначе си стои повечето време около 75-80 гр.
            '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

Working...
            X