Известие

Collapse
No announcement yet.

АЛФИСТИТЕ СМЕ ДРУГА ПОРОДА ХОРА:)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• АЛФИСТИТЕ СМЕ ДРУГА ПОРОДА ХОРА:)

ВЧЕРА СЕ ВРЪЩАХ ОТ БУРГАС И НЯКЪДЕ ПРЕДИ ПЕТОЛЪЧКАТА СЕ ЗАСЯКАХ С КОЛЕГА С ДОСУЩ СЪЩАТА АЛФА КАТО МОЯТА -ALFA ROMEO 1.6 twinspark argento....КОЛЕГАТА БЕШЕ С ПЛОВДИВСКА РЕГИСТРАЦИЯ ТАКЕ ЧЕ АКО ЧЕТЕ СЕГА ФОРУМИТЕ ДА СЕ ЧУВСТВА ПОЗДРАВЕН!

ЧОВЕКА КАТО ВИДЯ В НАСРЕЩНОТО МОЯТА АЛФА ВЗЕ ДА МИ МАХА,АЗ МУ ОТВЪРНАХ ЦЪКНАХ МУ С ФАРОВЕ.....ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ВПЕЧАТЛИХ ОТ ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ИСТИНСКИТЕ АЛФИСТИ.....ОНОВА ОСОБЕНО ЧУВСТВО ЗА УНИКАЛНОСТ НА АВТОМОБИЛА,КОЕТО ПРИТЕЖАВА ВСЕКИ А ЛФИСТ....РАДВАМ СЕ,ЧЕ ОЩЕ СЕ НАМИРАТ ПО ПЪТИЩАТА ИСТИНСКИ ALFA DRIVERS
    Alfa Romeo 146 1.6 TS 16v 120 hp 99г.
    Una bella macchina!
    Alfa Romeo 156 1.8 TS 146hp 98г.
    Furiosa

добре дошъл в сектата, а найш и кво е като си по улиците на софия и по заведенията и като всичкитети приятели карат алфи СЕКТА!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Колега,ще ти ползвам темата за да кажа, че откак съм се качил на алфа винаги и навсякъде поздравявам каращите алфи.Е, на някой му се вижда странно и гледа учудено, друг може и да ме мисли за превъртял, ама просто ми е кеф че ставаме все повече!
      ...
      155 1,6 TS 16V `96
      166 2,4 JTD `99
      147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Колеги и аз да подкрепя думите на DelPiero с два примера. Със съседа, който мие и братовчед почти не си говорихме и след като си взехме и двамата Алфи започнахме всеки ден да говорим. А най-добрият ми приятел има Алфа 155 и се беше навил да я продава но след като си взех аз и като го светнах за форума и се отказа да я продава и дори яко се зариби даже снощи цяла вечер е спорил с едни голфаджии и днес ми разправя колко били заблудени чадата
        156 2.0TS 99

Comment

Re: АЛФИСТИТЕ СМЕ ДРУГА ПОРОДА ХОРА

Първоначално публикувано от DelPiero
          ВЧЕРА СЕ ВРЪЩАХ ОТ БУРГАС И НЯКЪДЕ ПРЕДИ ПЕТОЛЪЧКАТА СЕ ЗАСЯКАХ С КОЛЕГА С ДОСУЩ СЪЩАТА АЛФА КАТО МОЯТА -ALFA ROMEO 1.6 twinspark argento....КОЛЕГАТА БЕШЕ С ПЛОВДИВСКА РЕГИСТРАЦИЯ ТАКЕ ЧЕ АКО ЧЕТЕ СЕГА ФОРУМИТЕ ДА СЕ ЧУВСТВА ПОЗДРАВЕН!

ЧОВЕКА КАТО ВИДЯ В НАСРЕЩНОТО МОЯТА АЛФА ВЗЕ ДА МИ МАХА,АЗ МУ ОТВЪРНАХ ЦЪКНАХ МУ С ФАРОВЕ.....ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ВПЕЧАТЛИХ ОТ ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ИСТИНСКИТЕ АЛФИСТИ.....ОНОВА ОСОБЕНО ЧУВСТВО ЗА УНИКАЛНОСТ НА АВТОМОБИЛА,КОЕТО ПРИТЕЖАВА ВСЕКИ А ЛФИСТ....РАДВАМ СЕ,ЧЕ ОЩЕ СЕ НАМИРАТ ПО ПЪТИЩАТА ИСТИНСКИ ALFA DRIVERS
          човека ти е мигал заради куки ти... ко драматизираш ся
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Re: АЛФИСТИТЕ СМЕ ДРУГА ПОРОДА ХОРА

Първоначално публикувано от DelPiero

Здрасти колега....и мен ми е кеф така. Из града се поздравявам с колегите от форума. Даже сестра ми вика един ден " абе батко, кво свириш по цял ден на колите..." Викам й, поздравявам колегите с Алфи и тя "..иии якоооо секта...."
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
            Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от endeavour
              Колега,ще ти ползвам темата за да кажа, че откак съм се качил на алфа винаги и навсякъде поздравявам каращите алфи.Е, на някой му се вижда странно и гледа учудено, друг може и да ме мисли за превъртял, ама просто ми е кеф че ставаме все повече!
              Въобще не ми е кеф, навсякъде се напълни с Алфи почвам да разправям наляво и надясно какви са боклуци
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Аз не смятам,че когато някой ми присветка и ми цъфти отвътре с махане на ръка,това е за ченгета. Пък и винаги съм мислел, че каращите алфи са два вида хора : 1. Алфисти и 2. Хора,които по някаква причина в момента карат алфа.Това е.
                ...
                155 1,6 TS 16V `96
                166 2,4 JTD `99
                147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

НЕ НЕ НЕ НЕ Стига .... Алфите са боклуци ( италиански ) купувайте си голфове , ауди яйце ( класика ) , новата дачия е прекрасна , форд , пижо , рино и хюндай купе (дзвер) ........
                  А алфите ги сотавете на нас заблудените , не разбиращи нищо от коли......
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                    добре дошъл в сектата, а найш и кво е като си по улиците на софия и по заведенията и като всичкитети приятели карат алфи СЕКТА!
                    На тебе преди време имам чуството че с прожектор трябваше да ти светна да се обърнеш пред БалканСтар
                    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88
                      Първоначално публикувано от ne0
                      На тебе преди време имам чуството че с прожектор трябваше да ти светна да се обърнеш пред БалканСтар
                      Оня напред не гледа Само настрани - да не го засекат от някоя пресечка

Местя темата в 'общи приказки'
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

У наше село, освен с Алфи де да беше пълно и с алфисти..
                        АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                        FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

И на мен ми се е случвало веднъж на път да срещна само две Алфи - и с двете да се поздравим най-искрено и сърдечно. Напълни ми се душата тогава
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                          EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Хахах аз сега се сетих един случай.Та тази зима бях се качил с приятели на витоша с една калибра и едно тико без мойта алфа,и тикото го забихме в една преспа и по едно време се свирка обръщам се и гледам Гиги с 166-цата и другите неги загледах вътре Предложиха помощ ама нямаше нужда и продалжиха нагоре
                            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

....ТАКА СИ Е-НЯМА ПО-ТЕМПЕРАМЕНТНИ ОТ АЛФИСТИТЕ.....МНОГО ТЪПО ОБАЧЕ МИ СТАВА КАТО ПОЗДРАВЯ НЯКОЙ С АЛФА,А ОНЯ ОТ ВЪТРЕ МЕ ГЛЕДА КАТО ТЕЛЕ И СЕ ЧУДИ КАКВО СТАВА....НАИСТИНА ЖАЛКО
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS 16v 120 hp 99г.
                              Una bella macchina!
                              Alfa Romeo 156 1.8 TS 146hp 98г.
                              Furiosa

Comment

Working...
                              X