Известие

Collapse
No announcement yet.

Горива на далавера?!?!?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[quote=deadairplane]
    Първоначално публикувано от lulin racing
    Първоначално публикувано от Cvetelin
    Първоначално публикувано от "lulin racing":33oj4izw
    1-во бомба (газова уредба) няма да си возя в колата!2-ро мотора издухва 2 пъти по-бързо!3-то всякакви видове съединения се прецакват (напукват,изгарят и т.н)!4-то във всеки елитен сервиз препоръчват на Алфа Ромео да не се слага газова уредба (специално за тази марка)!5-то И каква е разликата като на ГАС колата ви харчи с 4-5 литра отгоре...... МИНИМАЛНА ако сте на бензин!Но да се върна към темата.Бензин на черно ако се намери то,ще е кръщаван с вода 101% !И поуката каква е?! Карайте по-малко колите си,но с бензин както господ ги е създал,а не разни измишлъотини!Поздрави!
    ти май си поредното агне- без да се обиждаш

1-во никой не те кара да возиш каквото и да било във фиата си
    2-ро дай да го видим тоя елитен сервиз дето препоръчват да не се слага газ
    3-то от къде разбра че гори с 4 5 литра отгоре... като разликата е доста малка ... литър на горе градско извън градско... това е с най обикновен изпарител, а ГИ хората го дават 1 към 1 разход бензин газ.
    Баце, как да стане да се кара на бенз при положение, че се въртят по 20к на година. Сметни ги тея км на бенз х 2.30лв(или там колкото стува) и същите км ги сметни по 1.05(в момента 1.07) ще намериш раликата.
    А тва кое е измишльотина и кое не е е твоя работа. Който на каквото ще иска да кара.

поздрави

20000км Х 2.30 = 46000лв
    20000км Х 1.07 = 21400лв
    аз поне разлика не намирам
    Абе колега извинявам се,ама ти немаш ли си пишка да си играеш?ТОВА Е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ И АКО ОБИЧАШ СПАЗВАЙ ДОБРИЯ ТОН!И вместо да правиш спам дай тогава някой смислен отговор по темата вместо да се заяждаш с някой!
    Прочети мненията пак и тогава говори за добър тон.
    Да не говорим, че в цитираното от Цветелин твое мнение няма грам истина. Някога карал ли си на ГАЗ? (думичката се пише с буквата "З" накрая)[/quote:33oj4izw]

Ти знаеш ли какво е "лично мое мнение" ????Ако искаш мога да ти обясня подробно?!

155 2.5 V6
    Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Никога не си слагайте газови уредби на колите - много е гадно, миришат, гърмят, не вървят абе ужас. Карайте само на бензин и дизел, да не вдигат газта
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от isoiso
        Никога не си слагайте газови уредби на колите - много е гадно, миришат, гърмят, не вървят абе ужас. Карайте само на бензин и дизел, да не вдигат газта
        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
          ....
          Друг е върпосът, че дизел на черно съм чувал да се намира за по 1.60 лв литъра, но аз не смея Тогава нещата са на кантар горе-долу
          Познавам доста хора, които зареждат под тази цена, но те карат автомобили от "великите" немски марки, пък ние с "италианските кочини" не смеем да пробваме
          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

хехехе ....
            не че имам нещо против
            ама тая тънка сметка
            мое ли да ми обясни некой как става

20000км Х 2.30 = 46000лв
            20000км Х 1.07 = 21400лв

искаш да кажеш че
            примерно с едно
            количесто газ и същото количество бензин
            ще минеш едни и същи километри?!
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от isoiso
              Много си прав.. газта е голяма гадина.. не ви трябва.. Тва газовите бутилки гърмят като пиратки по нова година. А и не върви колата, и заема място в багажника, пък и не на последно място не е гъзарско да се кара на газ с тоя стикер отзад на стъклото... А бе мани, не си е работа. По добре си давайте по 30 лв. на 100 км. и да ви е мирна главата
              Lexus IS200

Comment

МАлко го обърнахте на тъп спор.....

Газта като гориво е едно от горивата на бъдещето - това е факт. Факт е че е и много по-евтина от бензина, както е и по-екологична.

Въпроса е, че ако се слага на газ трябва да е с много, много качествена уредба /според мен/ - Газов инжекцион или дори течен газов инжекцион /ако не съм забравил последното дори вдига мощността/. Ясно е, че много хора нямат проблем с газта, но 90% от колите които съм виждал при Бобо, в Ванто и където и да е с газови или имат проблем или са имали проблеми... и то е заради газта като цяло а заради крайно некадърния монтаж, избор на газова уредба и настройката и.....

Аз съм гледал газови уредби с много голям интерес /не толкова заради пестенето, а заради мощността и екологията/ и по последни наблюдения уредбата за Автомобила ми беше към 4-5000лв.

http://www.lpgli.com/features.html

Някъде имах и няколко марки и модели, но нещо не мога да ги намеря...
                2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                GSM: 0888 520 600

Comment

Не знам дали това е същата система за която говоря, но ми направи впечатление мотора на който е сложена тази уредба :

http://www.brc.it/public/Depl%20SDI%20T ... 1%20IT.pdf

Иначе ето една от марките:

http://www.vialle.nl/

http://carsoft.yoree.org/index.php?PHPS ... =72.msg214
                  2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                  GSM: 0888 520 600

Comment

Виале и Ренцо-Ланди съм ги признал!!!
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
                      20000км Х 2.30 = 46000лв
                      20000км Х 1.07 = 21400лв
                      Айааа колко ти харчи твоята ... газ 100 на 100 бензин - пак толкоз, леле ужас А аз се оплаквам, че моята харчи средно 11-12

По-скоро сметките са ~ 4600 за бензин и ~2300 за газ (това ако харчи 10/100 бензин и 11-12/100 газ). Щото няма такова нещо да харчи точно толкова колкото на бензин, поне не познавам никой който да е така - минимум 1-2, понякога до 3-4 отгоре.
                      Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от Grigor
                        МАлко го обърнахте на тъп спор.....

Газта като гориво е едно от горивата на бъдещето - това е факт. Факт е че е и много по-евтина от бензина, както е и по-екологична.

Въпроса е, че ако се слага на газ трябва да е с много, много качествена уредба /според мен/ - Газов инжекцион или дори течен газов инжекцион /ако не съм забравил последното дори вдига мощността/. Ясно е, че много хора нямат проблем с газта, но 90% от колите които съм виждал при Бобо, в Ванто и където и да е с газови или имат проблем или са имали проблеми... и то е заради газта като цяло а заради крайно некадърния монтаж, избор на газова уредба и настройката и.....

Аз съм гледал газови уредби с много голям интерес /не толкова заради пестенето, а заради мощността и екологията/ и по последни наблюдения уредбата за Автомобила ми беше към 4-5000лв.

http://www.lpgli.com/features.html

Някъде имах и няколко марки и модели, но нещо не мога да ги намеря...
                        Абсолютно съм на това мнение! Дори бях готов да купя кола с кадърно монтиран газов инжекцион. Но съм категорично против тукашните самоделки.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                        X