Известие

Collapse
No announcement yet.

Стоичков в топ 3 на най-калпавите треньори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fred
    , но има хубава статия за него, в която са казани много точни неща, поредния български балон, за съжаление, ние сме по балоните.
    Стоичков балон.... колкото Кака и Роналдиньо и Роналдо са балони толкова е и той. Роналдо и с 10 травестити да спи пак си остава гений.
    156 1.8 TS

Comment

Откаде е извади тая снимка бе бате ...има по готини, където можеш по изражението на устата да прочетеш...интересни фрази
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби
        ...когато беше номер - 1 в Европа(носител на златната топка)....защо мълчахте ...май не харесваме успелите
        Когато беше № 1 в Европа се радвах искрено, но той тогава се занимаваше с това, от което разбира. Треньорските му "напъни" обаче са уникални. Смешно е когато някой няма реална представа за собствените си възможности и се напъва да се занимава с неща, от които нищо не разбира. И всичко това само за да продължава да му обръща внимание спортната преса. Стоичков вместо треньор можеше да стане със същия успех лекар или ядрен физик. И пак щеше да е смешен. Освен това аз лично се обиждам когато простак като него обижда България и се отрича от нея (за справка виж интервютата му в последните няколко години).
        А успелите ги харесвам, и то много. Дай Боже да стават повече.
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

[quote=Димо]
          Първоначално публикувано от "Бобби":13knyf1c
          ...когато беше номер - 1 в Европа(носител на златната топка)....защо мълчахте ...май не харесваме успелите
          Когато беше № 1 в Европа се радвах искрено, но той тогава се занимаваше с това, от което разбира. Треньорските му "напъни" обаче са уникални. Смешно е когато някой няма реална представа за собствените си възможности и се напъва да се занимава с неща, от които нищо не разбира. И всичко това само за да продължава да му обръща внимание спортната преса. Стоичков вместо треньор можеше да стане със същия успех лекар или ядрен физик. И пак щеше да е смешен. Освен това аз лично се обиждам когато простак като него обижда България и се отрича от нея (за справка виж интервютата му в последните няколко години).
          А успелите ги харесвам, и то много. Дай Боже да стават повече.[/quote:13knyf1c]
          Да ти кажа честно от даржава с такива политици и аз се отказвам....но не и от родината си

Comment

Екстра треньор е
            ... я за Селта, я за Селтик ...
            Аlfa Romeo 156 16V 1.6 Twin Spark...

Comment

Първоначално публикувано от Raddo
              Екстра треньор е
              ... я за Селта, я за Селтик ...
              ..а бе, и Вихър - Горубляне да тренирам с неговият договор ...нека ми е зле

Comment

Първоначално публикувано от Violator
                , но има хубава статия за него, в която са казани много точни неща, поредния български балон, за съжаление, ние сме по балоните.
                Стоичков балон.... колкото Кака и Роналдиньо и Роналдо са балони толкова е и той. Роналдо и с 10 травестити да спи пак си остава гений.
                Е има и други балони, хеле пък във футбола, така е, аз не казвам, че е бездарен, но не го и боготворя-не знам дали знаеш, но единственият български футболист, който е вкарал два гола, на световния шампион, на световни първенства е Наско Сираков-на световното в Мексико /1986 годината да не бъркам/, при откриването играят България -Италия /световния шампион 1:1 /и през прослувутата 1994 г. Сираков вкарва на Аржентина, световния шампион втория гол, 1:2 за България, след тоя гол продължаваме понататък .А пък Гунди е бил номер 3 в листата на най желаните трансфери, без да е играл никога в чужд клуб, да се учил от велики треньори,Жеков има няколко обувки, включително и златна....та всичко е относително, но тези други гении никога не са се държали така елементарно с хората.
                В една нито една нормална държава няма да се търпи поведението на Стоичков /не говоря за Куба или голяма част от държавите в Юж.Америка/.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

!Пресилено е да кажем, че Стоичков е единственият, оплюл родината си - да си припомним Бернд Шустер например. Проблемът на Ицко е, че си повярва, че след една златна топка светът цял живот ще е в краката му, като забрави, че славата във футбола е нещо силно преходно .
                  А като футболист... никога няма да забравим американското лято, но с Барцилоната... помня как Милан на Капело, който рядко вкарваше повече от гол на мач им нафърфори четири
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

абе колеги, вярно че има и други 'лоши момчета', ама я прочетете някое интервю с Кантона например...
                    Вини Джоунс също беше доста смахнат, но и сега като му гледам филмите ме кефи... Гаскойн плака, когато Англия падна на полуфинал (между другото имат една мнооого интересна снимка от един мач тия двамата)... Марадона вкара с ръка и изби от голлинията с ръка за Аржентина... примери дал бог
                    да уточня пристрастията си: супер антифен съм на Марадона, В.Джоунс не беше нищо особено като защитник, Кантона беше един от тези, които възродиха Ман Ю, Гаскойн е просто един английски хулиган; Ицо е най-великия български футболист, но никога няма да е нещо повече като човек... или Българин ако щете
                    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                    x145 1.6 boxer

Comment

А Марадона, не стреляше ли с въздушна снимка по журналисти и папараци?

Comment

Първоначално публикувано от Violator
                        Е има и други балони, хеле пък във футбола, така е, аз не казвам, че е бездарен, но не го и боготворя-не знам дали знаеш, но единственият български футболист, който е вкарал два гола, на световния шампион, на световни първенства е Наско Сираков-на световното в Мексико /1986 годината да не бъркам/, при откриването играят България -Италия /световния шампион 1:1 /и през прослувутата 1994 г. Сираков вкарва на Аржентина, световния шампион втория гол, 1:2 за България, след тоя гол продължаваме понататък .А пък Гунди е бил номер 3 в листата на най желаните трансфери, без да е играл никога в чужд клуб, да се учил от велики треньори,Жеков има няколко обувки, включително и златна....та всичко е относително, но тези други гении никога не са се държали така елементарно с хората.
                        В една нито една нормална държава няма да се търпи поведението на Стоичков /не говоря за Куба или голяма част от държавите в Юж.Америка/.
                        Тук виждам клубни пристрастия ...макар, че симпатизирам на червените, никога не съм отричал звездите на противника....Наско, беше страхотен футболист(с него и брат му съм израснал в един квартал)...а също така е стойностен човек не, че няма изцепки!...за сяжаление не успя поради кунтизия да пробие в Испания...Фред, какво, ще кажеш за Гибона???....страхотен футболист и голямо "леке"

Comment

Е аз не съм от ЦСКА но също уважавам добрите постижения и на Стоичков и на Бербатов, затова съм посочил в предишния си пост и обувките на Жеков.
                          Така е, Сираков нямаше късмет, а Гибона е добър, ама наистина леке горямо, то и сега пак ще му лъсне задника.
                          Въпроса не е да сринем Стоичков, а на всяка една простащина да бъде реагиарно адекватно, независимо от това дали е футболист, депутат или какъвто ще да е, това ми основната идея, провокирана от проявата на Ристе
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Е аз не съм от ЦСКА но също уважавам добрите постижения и на Стоичков и на Бербатов, затова съм посочил в предишния си пост и обувките на Жеков.
                            Така е, Сираков нямаше късмет, а Гибона е добър, ама наистина леке горямо, то и сега пак ще му лъсне задника.
                            Въпроса не е да сринем Стоичков, а на всяка една простащина да бъде реагиарно адекватно, независимо от това дали е футболист, депутат или какъвто ще да е, това ми основната идея, провокирана от проявата на Ристе
                            .....ще гледме ли довечера СМЯХ

Comment

Fred, за Жеков и за Гунди съм съгласел, че не са се "държали така", но за Сираков да кажеш такова нещо ! Та ако има някой, който да може да съперничи на Стоичков по простотия, това може да е само Сираков. Сираков беше най-добрия футболист на синия отбор, който аз съм гледал, но това не означава, че не е абсолютно леке (както и Стоичков). Има ли нужда да припомням периода му в Славия. Аз все още недоумявам как феновете на ФК Левски го боготворят след като Сираков им показва даже и задните си части . Това да сравняваш два гола (били те и срещу световен шампион) със златна топка и/или златна обувка.........е несериозно и, без да ми се обиждаш, е малко комплексарско. Статистиката си я има и след като цял свят е признал някого, мога да те уверя, че на този някого (в случая Стоичков) въобще не му пука дали аз и ти ще го признаем.
                              Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                              Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                              Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

довечера мача е Х.... залагайте докато не е паднал хикса!
                                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...
                                X