Известие

Collapse
No announcement yet.

камери по билбордовете с патрулките

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• камери по билбордовете с патрулките

днес забелязах че на почти всички такива билбордове по пътя сф-бургас имат камери с 1-2 изключения на магистралата

да внимавате, да не ви пристигнат по пощата честитки и фотосесии от различни части на българия
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Да и аз вчера забелязах,че почти на всякъде има камери ужас
    sigpicAlfa Romeo 166 2.0 TS'99г.-бивша,Audi A6 2.5 TDI'01г.-бивша,BMW 525 2.5 TDS'99г.-бивша,Alfa Romeo 146 2.0 TS

Comment

: - )

споко тези камери са сложени да пазят някой да не задигне чучелата
      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

И камерите както и чучелата са ташак работа, загледах ги тези които са за на път за Перник и малко смешно ми стана, няма кабел няма Хантени няма дявол, май и те са за сплашване!

Comment

Много Бай-Брадър, взехме да го даваме.
          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
          sigpic
          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Абе не знам, обаче тука накичиха с камери сума ти светофари и вече слагат по главните входове на града
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Дано при нас неслагат скоро Че често минавам някой път на червено
              Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
              EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                Абе не знам, обаче тука накичиха с камери сума ти светофари и вече слагат по главните входове на града
                и аз не се бях връщал Бургас от много време и гледам там на входовете и на главните светофари са сложли на много места камери... а има едно кръстоище до новата поща дето лентата много малоумно е направен само наляво като идаш от центъра и там всеки кара направо, и аз барабар петко с мъжете си минах и гледам в огледалото камера

та чакам да ми пратят поздравително писмо за наградата лол
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                  тия са за трафика бе не са на кат
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Еее това това е добре. Много злобно ми се стори, че са се надвесили над пътя и си викам, че пак шпионско-катаджийски изпълнения ще да са
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Гримирайте се преди да излизате от вас да изглеждаме добре на лентата и се усмихвайте като минавате покрай камерите ... Може пък някои от най добрите да ги викнат в Холивуд
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Аз па още не мога да разбера вярна ли беше тая информация че за 50 такива коли проектът струва 300 000 лв. ?
                        Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от odisey
                          Аз па още не мога да разбера вярна ли беше тая информация че за 50 такива коли проектът струва 300 000 лв. ?
                          Незнам но е възможно нали трябва да има кинти за всички, като ги разделят то ще им останат смешни пари по 20-30хил на човек

Comment

Щом сайта за детските градини струваше 328 хиляди що се чудиш.
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Че то по - евтино щеше да излезе да купят от горубляне Астри и да ги сложат вместо тия картони
                              sigpic
                              punto GT '96

Comment

Working...
                              X