Не че ми доставя удоволствие да се занимавам с глупости,плюейки по различни от любимата ми марка коли
,но в тази връзка съм меко казано потресена и бих искала да споделя с вас за моя шок.Не знам поличба ли е или случйност ,.но обичайните заподозрени са BMW"рацерите"Преди около 3 месеца едно БМВ излетя с бясна скорост на на 1 см пред очите ми (на пешеходна пътека)и чистата случайност и бързите реакции ме спасиха да не се преварна във ваденка на пътното платно.За щастие шанса бече на моя страна и з
а части от секундата успях да подскокна крачка на зад за да не мине БМВ-то през мен.Но пък нещеш ли за беля ме споходи друга случка-отскачайки назад усетих удар в гърба и се оказа,че в същия момент една количка тъкмо е завивала и съсвем нормално се опита да мине зад гърба ми.Но шофьора изобщо не е очаквал,че в последния момент ще скокна пред колата му след като вече бях стигнала средата на кръстовището и излезе ,.че аз се изстрелях в него.Но от този инцидент се разминах невредима с лека синка само около кръста и това е защото човека караше с достатъчно съобразена скорост (може би 5 км в час)И така от удара се оказах на капака на колата му и спирачката ми беше в предното в стъкло......
...в крайна сметка хубавото е ,че се разминах невредима
физически(психически...отделен въпрос),а оня с БМВ-то беше отдавна изчезнал и въобще и не разбра кви ги е свършил.Както и да е,всичко мина и замина ,дори бях забравила за тоя случй,докато днес "любимите ми' бмв драйвери ми напомниха,че съществуват.Случката беше доста идентична (няма смисаъл от подробности),хубавото е ,че отново шанса и късмета бяха на моя страна и се измъкнах невредима .......Коментара го оставям за вас.Просто се убедих за пореден път ,че най -големите селски бекове(дето гъзарията ги мъчи, мамо и не ги оставя на мира) са точно бмв карачите......Единствено мога да кажа -пазете се и пазете децата си
от множеството гооведа на пътя прикриващи се под бмв каруци....

Comment