Известие

Collapse
No announcement yet.

Внимание БМВ!!!!!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Внимание БМВ!!!!!!!

Не че ми доставя удоволствие да се занимавам с глупости,плюейки по различни от любимата ми марка коли ,но в тази връзка съм меко казано потресена и бих искала да споделя с вас за моя шок.Не знам поличба ли е или случйност ,.но обичайните заподозрени са BMW"рацерите"Преди около 3 месеца едно БМВ излетя с бясна скорост на на 1 см пред очите ми (на пешеходна пътека)и чистата случайност и бързите реакции ме спасиха да не се преварна във ваденка на пътното платно.За щастие шанса бече на моя страна и з а части от секундата успях да подскокна крачка на зад за да не мине БМВ-то през мен.Но пък нещеш ли за беля ме споходи друга случка-отскачайки назад усетих удар в гърба и се оказа,че в същия момент една количка тъкмо е завивала и съсвем нормално се опита да мине зад гърба ми.Но шофьора изобщо не е очаквал,че в последния момент ще скокна пред колата му след като вече бях стигнала средата на кръстовището и излезе ,.че аз се изстрелях в него.Но от този инцидент се разминах невредима с лека синка само около кръста и това е защото човека караше с достатъчно съобразена скорост (може би 5 км в час)И така от удара се оказах на капака на колата му и спирачката ми беше в предното в стъкло...... ...в крайна сметка хубавото е ,че се разминах невредима физически(психически...отделен въпрос),а оня с БМВ-то беше отдавна изчезнал и въобще и не разбра кви ги е свършил.Както и да е,всичко мина и замина ,дори бях забравила за тоя случй,докато днес "любимите ми' бмв драйвери ми напомниха,че съществуват.Случката беше доста идентична (няма смисаъл от подробности),хубавото е ,че отново шанса и късмета бяха на моя страна и се измъкнах невредима .......Коментара го оставям за вас.Просто се убедих за пореден път ,че най -големите селски бекове(дето гъзарията ги мъчи, мамо и не ги оставя на мира) са точно бмв карачите......Единствено мога да кажа -пазете се и пазете децата си от множеството гооведа на пътя прикриващи се под бмв каруци....

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Брат ми извинявай ,ако нещо съотнесеш лично.....................

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Comment

историята ти за жалост е ежедневие в повечето градове и няма начин на този момент от развитието на скромната ни държавица която да предотврати безразсъдното шофиране на тези а и на много други "безсмъртни" и богопомазани рацери.Някой ще каже :"ми има си писти за тая работа" да ама не ,там няма да ги види целият център на града и няма да се покажат като големи гАзари(грешката е вярна)

Comment

BMW не е лоша марка, напротив, но селтаците с москвета (без да обиждам никой) се качиха точно на такива коли и е***а мамата на пейзажа Отдавна свързвам тази марка с простотията и всеки ден се затвърждава това .... за съжаление Случаят с Милена е един от многото такива изцепки на пишман-рацерите с BMW-та
        Дано да няма пострадали и за в бъдеще
        sigpic

Comment

Какво очакваш то тия глупаци си мислят че тези две марки са едно
          и също ама лошото е че невинни а къде са куките сега
          1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
          2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
          1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Нейде из правилата на форума пишеше, че не се толерира плюене по другите марки, и според мен е добра идея.
            Въпреки че е възможно да се профилира доста успешно таргетът на "някои" марки и модели, безотговорният простак си остава такъв в каквато и кола да го сложиш и производителят няма никаква вина за това

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
            Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

;мда

За жалост мила родна картинка Нямам нищо против хубавите нови автомобили , но въпроса е кой шофира в тях!?На такива автомобили се надяноха най-големите гамени и престъпни фигури от родния крими пейзаж - тъй че не може да ме учуди нищо Вбесява ме това ,че на никой не му пука ако белята не стане Самите ченгета имат страх - що за абсурд !Убеден съм че няма в момента желание някой да се бори с това!

Comment

Съгласен съм с правилото за "неплюене по другите марки", но когато случка като тази с уважаемата колежка са ежедневие (и то понякога по няколко пъти на ден... ), просто няма как здравомислещ човек да стои спокойно. Писна ми от пишман-рацери с разни "супер-мега мощни баварски самолети", които по всяко време на деня (включително и в 06:30 сутринта, когато всички все още спят - дори на пътя) се опитват да докажат на всички останали какви страхотни машини карат. Случвало се е в 6 сутринта да чувам как на светофара под блока се пилят гуми до побъркване... е и това ако е нормално...
                Сериозно се замислям да си инсталирам едно ПКТ на терасата и кат вида такъв селяндур - . То друго май не ги оправя тях. Да ме прощават сериозните шофьори на баварките, ма когато болшинството е такова, изводите сами се налагат понякога, и хич не ме радват
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Аз затова съм казал- видя ли БМВ, Голф или Калибра- по далече ! Вярно е, че далеч не всичките им шофьори заслужават лошия имидж( прибрах се на стоп до Плевен и ми спряха 3 Голф-а 2 и нито една италианка), но масово тези марки се карат от гащници. И напълно нормално ги отбягват хората, които могат да си позволят скъпа кола, но не искат да ги свързват със селско-мутренския имидж.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

И аз да кажа нещо , съгласен съм с казаното по горе че производителите нямат вина , с ръка на сърцето мога да кажа че BMW
                    са много добри автомобили , жалко че повечето които ги карат са боклуци . Но да не говорим само за BMW , ами тия с тъпите японски
                    джипове ? същите готини педали бързащи за някъде ...но както и да е , дори и да бях много богат пак ALFA щах да си карам...
                    Alfa GTV 1.8 TS
                    Alfa 33 1,4 feeling 94г.
                    Alfa 6 2,5 TD - в спомените само

Comment

Working...
                    X