If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз имам рекламна топка на същия принцип....въртящ се ред диоди и софт с който си залагам кво да ми показва......върти се като лудо и дава илюзия, че цялото кълбо е екран за реклама е супер и съм го ползвал още преди 4 години.....образа даже може и да се движи
На мен ми е интересно как ги захранват с електричество, че нали се върти джантата.. как прави контакт?
...лагеруване.....допиране до писти някакви....а в този случай може дори да се използва въртенето и да се зарежда в движение някякъв акукулатор миниатурен примерно незнам реално как е все пак...
според мене върху определена кола и на определено място ще изглеждат купонджийски. Всмисъл в София февруари месец върху опел вектра ще е цигания 100% . Но например на Слънчев бряг август месец върху някой Хамър или Додж РАМ ще е весело......
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment