Известие

Collapse
No announcement yet.

Петрола поскъпва! Нов рекорд!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Бобби
    Първоначално публикувано от Pinky
    и ти предлагаш... ?
    ..да правим повече кинти..
    thats's the spirit

Първоначално публикувано от Xman
    Всичко е пак за сметка на данъкоплатеца
    и ти предлагаш... ?
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Я само... да ми обясните, как да правим повече кинти, та... да почваме

Гледам лесно намирате, правилните решения
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77

Е... ти па ... не знаеш ли ?!?!? Взимаш една ябълка лъскаш я продаваш по скъпо , после купуваш две.............
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm
          Първоначално публикувано от Nasko_77

Е... ти па ... не знаеш ли ?!?!? Взимаш една ябълка лъскаш я продаваш по скъпо , после купуваш две.............
          Аха... още две праскови, посях и две череши.

Сега сериозно... мисля, че със стремежа да догонваш, разходите си, заради постоянното покачване на цените с повече приходи... и да мислиш, че това е ЕДИНСТВЕНОТО спасение, за жалост е... наведена главица.
          Мнението в червено за мен е най-вярно
          Жалко е, че не мислим всички така.
          Жалко е, че не правим това... което правят във всички нормални държави.
          Колко години още няма да се отърсим от придобиваният 500г., "талант" на търпимост и издръжливост глуповата?
          Само гледаме как да се прецакаме един друг...
          ...за да оцеляваме
          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
          sigpic
          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Да живее революцията може би пазарната икономика трябва да се вкара в някакви граници, като да речем печалбата на една фирма да се орязва в полза на заплатите на работниците и социални дейности. Движението на цените също да е в някакви граници. Някои като си направи десетина милиона да почва да раздава на служителите то и без това с толкова пари може да си купи почти всичко.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
              Първоначално публикувано от valjo
              цаката е да се изкарва повече, отколкото скачат цените просто е

тогава даже се радваш че скача и се молиш да забранят газовите уредби, за да останат по малко трошки по улиците и да може да идеш спокойно на работа

е с това правителство няма да стане естествено, но поне не пречи да се надява човек
              Ще то и 166-ци има с газова.. А тва дето го казваш, че е просто- изобщо не е просто, щото ако беше просто щеше да караш поне алфа 159 Ти ако искаш повишението на заплатата ти да го даваш за същата потребителска кошница, но с по- високи цени- то аз не искам- искам да си разширя потребителската кошница, а не да набутвам повече пари за едно и също. Но така или иначе повишението на цените е неизбежно, това е една спирала без край. Повишават заплатите, хората почват да купуват повече, цените растат, после пак повишават заплатите, после цените пак растат. В производството в дългосрочен план поради пазарната икономика не може да се очаква печалба, защото с навлизането на повече конкуренти печалбите падат до момент, когато ти стигат само да си покриеш разходите (това при идеална пазарна икономика разбира се). А бе няма изход, според мен след още 1-2 десетилетия ще има световна революция. Просто света не може да живее по този начин дълго
              а ако имах 159ка щеше да питаш що не карам поне Ферари, а ако имах Ферари щеше да е що немаш самолет .... и така натам.....

истината е да караш това което едновременно можеш да си позволиш, и да те кефи
              и да можеш да си го караш, без да ти влияе на жизнения стандарт

казвам го, защото с предната Алфа съм го ял.... да се чудя как да я ремонтирам, и как да сипвам , и как да има и за ядене, и за ток, и за парно ....

точно за това карам дизелова 166, а не 3.0V6, щото съм реалист

дохдите ми са такива, че да мога да си позволя 166 с 95% от теоретичните и екстри, която мога да поддържам без да стоя гладен, и да и сипвам горивото, за което е проектирана, без да се колебая дали да си купя бутилка вино за 200лв само щото ме кефи

е това се нарича "правене на сметка" .... според стандарта

и затва ся ми е се тая дали дизела е 2.40 или 3.80

под прага на чувствителност ми е
              и дали ше ремонтирам задно окачване ... и прочие
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

По принцип това с бунта за конкретният случай с цените на горивото никак не върви. Общо световната икономика начело със САЩ се е запътила както през 70-те години към лееека кризичка, която може да се окаже и по сериозна и да стане леека рецесийка. Та според мен още нищо не се е случило тепърва ще става зле въпроса е предварително всеки за себе си да вземе мерки за да не го хване и поне да си потдържа собственият стандарт

Comment

Първоначално публикувано от Бобби
                  и ти предлагаш... ?
                  ..да правим повече кинти..
                  thats's the spirit

Първоначално публикувано от Xman
                  Всичко е пак за сметка на данъкоплатеца
                  и ти предлагаш... ?
                  ...хубав дух ...само да не издишаме
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Проблема е че от 2002г. од сега петрола се е качил 6 пъти от $20 до $120 за барел суров петрол, а Иран говорят за $200 реална цена. То вярно, че долара падна до 1.25 но все пак това е много голямо увеличение. А само за една година стана от $80 на $120. А и другото нещо е че не само колите, които караме се влиаят от това, а и доставките, транспортните услуги и т.н.

П.С. Иран вече минаха на Евро доколкто знам и йени.
                    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                    Opel Astra J GTC

Comment

Вчера по дарик радио казаха, че ... забравих в коя държава цената на бензина е 6лв имаше такива и по 4лв. Това до колко може да им се вярва незнам, аз на медиите им немам много вера, това може би за успокоение ни го подметнаха . Абе лоша работа, ама то целия свят на лошо е тръгнал пък ние като сме най-отзад още по-зле
                      alfa romeo 147 1.9jtd 20.08.2001 ex
                      Honda Hr-v 4x4 1.6

Comment

ако искарваш 5000 бона месично нема да ти пука че горивата биле по 4 кинта за литар
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v

Comment

5000 бона са си доста пари
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

бе много..колко да са много , карай кола с 12 цилиндров двигател и 5000 няма ти стигнат

Comment

http://banks.dir.bg/2008/05/09/news2974794.html
                              sigpicAlfa Romeo 155 2.5 TD 96год.VM 31B,155 2.0 16V 96 год и Fiat Tipo 1.6 IE 95 год.

Comment

къде четеш тия фантастики ... , сложи на някоя кола с по-голям мотор метан и ще стигнеш много по-бързо и лесно до смешен разход на пари за гориво

Comment

Working...
                                X