Известие

Collapse
No announcement yet.

Петрола поскъпва! Нов рекорд!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SFINKS
    къде четеш тия фантастики ... , сложи на някоя кола с по-голям мотор метан и ще стигнеш много по-бързо и лесно до смешен разход на пари за гориво
    в тоя метан има нещо гнило.... много е евтин... сигурен съм, че ша направят нещо онея горе ... ша го дигнат и него ... ша стане нещо ма да видим...
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
      къде четеш тия фантастики ... , сложи на някоя кола с по-голям мотор метан и ще стигнеш много по-бързо и лесно до смешен разход на пари за гориво
      в тоя метан има нещо гнило.... много е евтин... сигурен съм, че ша направят нещо онея горе ... ша го дигнат и него ... ша стане нещо ма да видим...
      За 3 години метана се вдигна от 0,79лв на 1,39лв. в момента, кое му е евтиното.....и все пак си остава най-евтиния вариант за придвижване, за хора които пътуват много, това е чудесна алтернатива.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от trouble
        За 3 години метана се вдигна от 0,79лв на 1,39лв. в момента, кое му е евтиното.....и все пак си остава най-евтиния вариант за придвижване, за хора които пътуват много, това е чудесна алтернатива.
        най-скъпия досега който съм виждал е 1.29, къде видя 1.39
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
          Остави колега....тук в Сливен тая метанстанция единствена ни дере кожите както си иска...Като няма друга, си принуден и 2лв да ти кажат оттам да заредиш ... Нямам думи.

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
            Остави колега....тук в Сливен тая метанстанция единствена ни дере кожите както си иска...Като няма друга, си принуден и 2лв да ти кажат оттам да заредиш ... Нямам думи.
            и там сигурно скоро ще открият други и би трябвало да се оправи освен ако не си направят системата
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

втората която ще открият пак ще бъде на същия собственик...абе монопола е страшна работа...

Comment

втората която ще открият пак ще бъде на същия собственик...абе монопола е страшна работа...
                Нали знаеш защо монополът е по-готино нещо от секса?
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Докопах се до един непроверен слух, че нафтата за селскостопански нужди е без акциз, някои да е чувал нещо?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                    Първоначално публикувано от Mind_Control
                    Първоначално публикувано от valjo
                    цаката е да се изкарва повече, отколкото скачат цените просто е

тогава даже се радваш че скача и се молиш да забранят газовите уредби, за да останат по малко трошки по улиците и да може да идеш спокойно на работа

е с това правителство няма да стане естествено, но поне не пречи да се надява човек
                    а ако имах 159ка щеше да питаш що не карам поне Ферари, а ако имах Ферари щеше да е що немаш самолет .... и така натам.....

истината е да караш това което едновременно можеш да си позволиш, и да те кефи
                    и да можеш да си го караш, без да ти влияе на жизнения стандарт

казвам го, защото с предната Алфа съм го ял.... да се чудя как да я ремонтирам, и как да сипвам , и как да има и за ядене, и за ток, и за парно ....

точно за това карам дизелова 166, а не 3.0V6, щото съм реалист

дохдите ми са такива, че да мога да си позволя 166 с 95% от теоретичните и екстри, която мога да поддържам без да стоя гладен, и да и сипвам горивото, за което е проектирана, без да се колебая дали да си купя бутилка вино за 200лв само щото ме кефи

е това се нарича "правене на сметка" .... според стандарта

и затва ся ми е се тая дали дизела е 2.40 или 3.80

под прага на чувствителност ми е
                    и дали ше ремонтирам задно окачване ... и прочие
                    Въобще не си прав!! Всеки е достигнал някакъв максимум на доходите си за момента. Ако искам да изкарвам повече- какво? Трябва да си сменям работата всеки път като вдигнат цените ли? Има професии, в които и по 8 и по 10 часа да работиш на ден няма как да изкараш повече пари, всичко зависи от това колко клиенти имаш! Много ме съмнява ти така просто изведнъж да можеш да изкараш повече пари! Ако беше толкова просто както каза- щеше да караш ферари- да! Но и ти в момента си достигнал някакъв собствен максимум на доходите, които можеш да си докараш в момента! + Това аз не искам да работя по 16 часа в денонощието, за да живея нормално! Ти ако го правиш- бъди щастлив и живей богато, само че от това богатство ще можеш да се насладиш само докато се возиш от вас до офиса ти, защото няма да имаш свободно време!
                    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Derry
                      Докопах се до един непроверен слух, че нафтата за селскостопански нужди е без акциз, някои да е чувал нещо?
                      Aко си селскостопански производител си купуваш нафтата с АКЦИЗ - после подаваш едни документи и ти възстановяват акциза - ама сега да не си помислите че е ей така - възтановяват ти акциз спрямо обработваемата площ - а тя пък се проверява (било в ИСАК системата или чрез документи за собственост и аренда)
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

не е ли много по лесно да вземаш фактури за нафтата като зареждаш на името на някоя фирма на която и признават нафтата за разход и да ти връщат поне ддс то

Comment

На горива ДДС май не се връща. Опс връщаше се на МПС-та заети в основната дейност. Сорка
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Връща се ддс и още как, т.е. признава се за разход, нали затова се пишат пътни листове, командировъчни с изминати км. и т.н.
                            alfa romeo 147 1.9jtd 20.08.2001 ex
                            Honda Hr-v 4x4 1.6

Comment

До колко мислите че ще се вдигнат горивата?

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от cassillas
                                До колко мислите че ще се вдигнат горивата?
                                До 3 лв. през следващата една година... а ще дойде и момент когато за 5 лв като заредиш и ще си викаш- брей днеска съм на далавера
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X