Първоначално публикувано от SFINKS
Известие
Collapse
No announcement yet.
Петрола поскъпва! Нов рекорд!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от CvetelinПървоначално публикувано от SFINKSкъде четеш тия фантастики ... , сложи на някоя кола с по-голям мотор метан и ще стигнеш много по-бързо и лесно до смешен разход на пари за гориво
Comment
-
Първоначално публикувано от troubleПървоначално публикувано от CvetelinПървоначално публикувано от SFINKSкъде четеш тия фантастики ... , сложи на някоя кола с по-голям мотор метан и ще стигнеш много по-бързо и лесно до смешен разход на пари за горивоsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan GeorgievПървоначално публикувано от troubleПървоначално публикувано от CvetelinПървоначално публикувано от SFINKSкъде четеш тия фантастики ... , сложи на някоя кола с по-голям мотор метан и ще стигнеш много по-бързо и лесно до смешен разход на пари за гориво
Comment
-
Първоначално публикувано от troubleПървоначално публикувано от Stoyan GeorgievПървоначално публикувано от troubleПървоначално публикувано от CvetelinПървоначално публикувано от SFINKSкъде четеш тия фантастики ... , сложи на някоя кола с по-голям мотор метан и ще стигнеш много по-бързо и лесно до смешен разход на пари за горивоsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от troubleвтората която ще открият пак ще бъде на същия собственик...абе монопола е страшна работа...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от Mind_ControlПървоначално публикувано от valjoцаката е да се изкарва повече, отколкото скачат ценитепросто е
тогава даже се радваш че скача и се молиш да забранят газовите уредби, за да останат по малко трошки по улиците и да може да идеш спокойно на работа
е с това правителство няма да стане естествено, но поне не пречи да се надява човек
истината е да караш това което едновременно можеш да си позволиш, и да те кефи
и да можеш да си го караш, без да ти влияе на жизнения стандарт
казвам го, защото с предната Алфа съм го ял.... да се чудя как да я ремонтирам, и как да сипвам , и как да има и за ядене, и за ток, и за парно ....
точно за това карам дизелова 166, а не 3.0V6, щото съм реалист
дохдите ми са такива, че да мога да си позволя 166 с 95% от теоретичните и екстри, която мога да поддържам без да стоя гладен, и да и сипвам горивото, за което е проектирана, без да се колебая дали да си купя бутилка вино за 200лв само щото ме кефи
е това се нарича "правене на сметка" .... според стандарта
и затва ся ми е се тая дали дизела е 2.40 или 3.80
под прага на чувствителност ми е
и дали ше ремонтирам задно окачване ... и прочиеLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от DerryДокопах се до един непроверен слух, че нафтата за селскостопански нужди е без акциз, някои да е чувал нещо?2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
Comment