Известие

Collapse
No announcement yet.

Нещо интересно (За фитнес маняците)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нещо интересно (За фитнес маняците)

От Ferrari знаят, че хората които обожават марката им, би следвало да обожават себе си. Най-новото им предложение е Ferrari Unica, разработен по поръчка за марката от Technogym Research Centre. В резултат уредът е абсолютно идентичен с рамката и цвета на Ferrari- искрящо червено. Седалката е кожена и е с монограма на марката.

Ferrari Unica ви предлага достъп до 25 различни упражнения, а приставките за всяко едно от тях работят на няколко различни програми и на практика осигуряват фитнес за всяка една част от тялото ви. Цената на Ferrari Unica е 16 250 лв, а серията е лимитирана.

http://www.millionaire.bg/article.jsf?f ... cleId=1028
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Марката носи пари ето как стават тия работи, уреда го прави някоя фирма за фитнес уреди пр. Кетлер кръщават го Ферари за което съответно си плащат и така
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

isoiso май само двамата от тука сме стъпвали на фитнес. Останалото алкохолици у тоя форум и си нямат наидея за кво им приказваме
      landikar
      Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Ами налагам си през 2-3дни да ходя но на практика нещо не ми се получава и ходя през 5-6 жена ми е по-редовна от мене Бургас е града на културистите и тука ако не си вдигал изглеждаш по улиците като Уди Алън Преди няколко дена пазих на лежанка на един друсан до несвяст, пича вдигна 140 петичка видимо нашмъркан! Абе голям хап . .
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от TaNo
          isoiso май само двамата от тука сме стъпвали на фитнес. Останалото алкохолици у тоя форум и си нямат наидея за кво им приказваме
          Брех не думай ....,дай да видим кво си постигнал ,а ? :P
          Първоначално публикувано от isoiso
          Преди няколко дена пазих на лежанка на един друсан до несвяст, пича вдигна 140 петичка видимо нашмъркан! Абе голям хап . .
          Тоя ако на стимуланти вдига само толквоа..да ходи се застреля по-добре ,да не се мъчи

п.п.
          Само да вметна
          Сериозно трениращите обикновено не използват напудрени машини ,а наблягат на свободните тежести
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki
            Брех не думай ....,дай да видим кво си постигнал ,а ? :P
            Преди няколко дена пазих на лежанка на един друсан до несвяст, пича вдигна 140 петичка видимо нашмъркан! Абе голям хап . .
            Тоя ако на стимуланти вдига само толквоа..да ходи се застреля по-добре ,да не се мъчи

п.п.
            Само да вметна
            Сериозно трениращите обикновено не използват напудрени машини ,а наблягат на свободните тежести
            То стимулантите са едно на ръка, не ме разбра. Човека беше дрогиран и ходеше като зомби из цялата зала
            sigpic

Comment

...може да сме алкохолици ..ама сме готини ..това което ни е дал господ .. не ни комплексира ...и нема нужда да дишаме прахта в фитнеса и да извайваме незнайни тела ....а след това защо имам цици като спрях да ходя
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

То стимулантите са едно на ръка, не ме разбра. Човека беше дрогиран и ходеше като зомби из цялата зала
                Ахаа,ясно
                Малоумници,гост позьори и гу(Ю)рута всякакви има по залите и за жалост са много...
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

Е аз съм третия дето ходи от години на фитнес ,но не съм бил никога фитнес-4 маняк, не пия почти нищо, само протеини преди време, ама и алкохол пия .
                  Но реших да заслабвам-стига съм мъкнал меса и сланини, на години съм и сега свалих 10-тина кила, /иначе са около 15 спрямо маскималното ми тегло.Само дето нямам пари за ферари
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Аз съм и за двете. Трябва да сме широко скроени - от всичко по нещо Хола ми е фитнес от 2 години, ама не защото съм голя маниак, а защото един приятел ми продаде стария си кетлер заедно стежестите за 400лв. . Но сериозно държа и на
                    166, 2.4 JTD'00

Comment

fred
                      Доста от хората тук тренират
                      Всичко е въпрос на приоритети Аз се радвам на всеки,който спортува-приел е "правата вяра " така да се каже
                      В началото и аз тръгнах "по женски " да тренирам,ама като започнах да ставам по-силна мъже в залата ,нещата се промениха

Comment

Първоначално публикувано от viki
                        fred
                        Доста от хората тук тренират
                        Всичко е въпрос на приоритети Аз се радвам на всеки,който спортува-приел е "правата вяра " така да се каже
                        В началото и аз тръгнах "по женски " да тренирам,ама като започнах да ставам по-силна мъже в залата ,нещата се промениха
                        Хъм, работата става опасна значи,
                        Иначе винаги съм спортувал нещо през живота си, за идеята и за кеф, не като активен спортист, трябва малко спорт и пиене също.Сигурен съм че тренират, но по-горе се майтапеха коелги /шеговито направиха заключение/, че само те тренирали, а другите сърбали само,
                        sigpic

Comment

Трябва да си поръчам такъв уред ще ми спести всяка седмица посещенията във фитнеса то както е тръгнало ще излезе, че всички блъскаме лошо няма важното е да спортувам и да се надуваме накрая на сбирките ще си показваме бицепсите вместо колите а защо не и двете (хахха) LIfe Fitness...
                          Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                          FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от StarChild
                            Трябва да си поръчам такъв уред ще ми спести всяка седмица посещенията във фитнеса то както е тръгнало ще излезе, че всички блъскаме лошо няма важното е да спортувам и да се надуваме накрая на сбирките ще си показваме бицепсите вместо колите а защо не и двете (хахха) LIfe Fitness...
                            В къщи е по друго, не е като на фитнеса, само места заемат тия уреди и не се ползват.
                            sigpic

Comment

Така е бях си оборудвал едната стая със уреди, обаче вкъщи нищо не става, рано или късно стават на закачалки! Нямам стимул, в залата си е друго Продадох всичко и сега пак на зала.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X