Известие

Collapse
No announcement yet.

Имам си нова Занимавка :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имам си нова Занимавка :)

Колеги,
    Опелчето го продадох, отиде в Румъния много му се радва новия собственик.
    Ето това е моята нова Занимавка
    само на 340.000км. и както подобава е от вън на толкова малко километри в доста добро състояние. Как е от вътре ще пусна снимки като е готова, сега само Навигация сам сложил, на Бекер.

.http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5864701

.

Лачена изглежда, да си я караш със здраве още 340 000 километра Само не ми се връзва работата с колите .. бивша кола - Опел, настояща - Мерцедес ... форум - Алфа Ромео
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от -Kris-
      Само не ми се връзва работата с колите .. бивша кола - Опел, настояща - Мерцедес ... форум - Алфа Ромео
      Той караше служебна 156-ца, така намрази Алфите и си каза "Оттук нататък само немско "
      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

а това червеното камионче какво е
        Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
        Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
        Lancia Ypsilon '02

Comment

Ако е на Горубляне тази 124-ка на стъклото ще пише -
          "УНИКАТ 50 000 км!!!"
          първи собственик жена 34-ти набор ,
          колата е гаражна и 17-та в семеиството!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Ами не съм намраЗил Алфа Ромео никъде не съм го писал това. Просто вече нямам Алфа беше служебна и като смених поста сдадох и колата, е можеше една 159ка комби да ми дадат ако исках много, но предпочетох по висока Заплата а колата сам да си е купя

Та тая 124ка е 230ТЕ и няма ни климатик ни ел.стъкла, но пък има нивомат на Задния мост и подгряване на водата в каЗанчето на чистачките, има направо бърЗовар вътре

Обаче има кожен салон и то много як, има вече и навигация.
            Вобще не съм искал да си купувам Мерцедес, можех Опелчето да си карам, но така се случи, че ми иЗпадна на Згода , то Згодата при Мерцедес е относително понятие , ама нейсе. Кола 1992 година, на 340.000 км.....2500 еуро етова ако е Згода, ама ме убедиха, че ще я карам поне още 10 години преди да се раЗпадне, ако съм искал, че даже и колегите на Пинко от Авто Билд четох, че са обявили 124ката За най Здравата кола правена някога, дали е така неЗнам. ЗапаЗена е доста, няма ръжда, не тече масло никъде и мотора мърка.........и харчи 7.5 литра ако я карам до 110 на дълъг път. Другото което прави веднага впечетление е, че е много масивно направена, ужасно беЗшумна и никъде не тропа.
            Е с нея не става да се бягаш , кола За спокойно каране е.
            Снимки от вътре веднага щом е подготвя ще ви пусна.

А иначе днес се огледах в една Мито, има я тук в един салон предпремиерно с 1.3 ДИЗЕЛ. Продавача каЗа, че е на баЗата на Гранде Пунто, окачване, мотори, скорости.
            Та така

.

Comment

Working...
            X