Известие

Collapse
No announcement yet.

Вдигат Rock City Mall в Каварна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fred

...
    Демек и у нас камората си ги строи с други думи
    шшшт.. тихо
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче
      Първоначално публикувано от fred

...
      Демек и у нас камората си ги строи с други думи
      шшшт.. тихо
      ок
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Във Варна и Каварна има един такъв много странен момент, че много пазауват руснаци и румънци. Предишната фирма, за която работих притежаваше 2 магазина за най-висок клас мода във Варна и имам директни наблюдения. Румънците идват да си пазаруват от тук поне тези 2 марки защото при тях магазините са пълна скръб! пък и във Варна има много богати хора. най-добрата ни клиентка е от Варна. има резон за строежи на Молове ама пък чак 7.....7 мамка му...прекалено е! няма толкова марки които да напълнят толкова молове! има нещо гнило.
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
          .прекалено е! няма толкова марки които да напълнят толкова молове! има нещо гнило.
          Ти остави това,ами я се замисли колко човека разбират от управление на Мол-ове
          Единият,който се строи ще има добро управление(което за мен е най-важният елемент ,за да има успех начинанието ),за другите...по-добре нищо Прословутият Мол Варна ,като зная кой му движи нещата и ми иде да се застрелям ритуално
          Просто във Варна е мода.Един голям "бизнесмен "като направи нещо -и другите големи "бизнемсени " след него..Копи-пейст дет са вика Дано поне архитектите им са добри,че да не ни загрозяват града 'тез Мол-ове
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Абе перат си парите хората....
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

Аз от молове мнго не разбирам, ама съм виждал една книжка от около 1000 ако не и повече страници с указания как се проектира мол. Имайки предвид, че повечето инвеститори едва ли са прочели толкова, дори като се включат и читанките. Така че не се учудвайте.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio
                Аз от молове мнго не разбирам, ама съм виждал една книжка от около 1000 ако не и повече страници с указания как се проектира мол. Имайки предвид, че повечето инвеститори едва ли са прочели толкова, дори като се включат и читанките. Така че не се учудвайте.
                чукча не читатель..

апропо, тази вечер установих, че на бул. България (срещу Била) са заградили един приличен терен, а по огладата висяха надбили "България Мол".
                вероятно не е новина, но за мен беше лека изненада.
                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                X