мъка,мъка,чета си аз лубимия форум и нещеш ли ми звъни един приятел:"пич слизай долу един ти удари колата", да бе да стига си се ебавал, му казвам аз,"не бе сериозно"-той.И кво стоп калник и престилката.лелеееее звезди ми излязоха посред бял ден,ама го гледам един такув на средна възраст,още малко ще се разплаче-кжо да го правя,ченгера,акт пък ще се оправяме някакси
Известие
Collapse
No announcement yet.
колко мъка има по тоя свят
Collapse
X
-
Колега не ми казвай че е ударил ГТВтоsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
-
Първоначално публикувано от KGBКолега не ми казвай че е ударил ГТВто
баси пич, толкова труд...
ужас, много съжалявам за теб ... нешо ако можем да сме полезни ?'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Sprint-a ,KGB,за жалост да точно него,ми какви са заспали старци с камиони.Слозам пред блока и той ми разправя "не те видах,извинявай".Ма как няма да ме види леееееееен само възрастта го спаси(44-ти набор)
ми ако ви се намира десен стоп за спринт иначе другото е тенекеджийска работа за около ден
Comment
-
Sprint,GTV все таякато знам колко труд е положил...лошо ми става...ако трябва да помагаме с нещо.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Леле, колега много съжалявам. Много гадно. Дано си намериш стоп и я оправиш по-бързо. Аз така 75-та я правих една година и на първата вечер, в която излязох с приятели да се разходим и един бакшиш я направи ритната отзад. Тия хора защо спят като карат
После и да го биеш и да не го биеш
.
Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от VenciСега се сещам, че срещу онзи бастун дето прави стъкла за фарове друг майче пишеше, че прави стопове. Има ли смисъл да питам дали пазиш парчетата.
а не стопове'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
Comment