Известие

Collapse
No announcement yet.

Една "малка" дупка в София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Една "малка" дупка в София

Всеки път като влизам в дупки се питам за какво плащам данъци. Но след като влезнах в една малко по-голяма дупка (ако може така да се каже) се убедих че наистина няма смисъл да плащам. Да си гледат работата Аз си поръчах нова ама ще се забави доставката. Ако някой може да ми каже къде могат да ми я направят кадърно.

Ето какво стана с новата ми джанта:
    От това
    Стана това
    sigpic
    SCUDERIA ITALIA
    BMW 5-er
    BMW 7-er
    Fiat GP

Колега гумата успя ли да се прецака?

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Цвяткооо дорева ми се
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

на Сливница, в участъка между Ботев и Опълченска - в дясно, ако Ботев ти е в гръб, а Опълченска - пред погледа.

аз поне съм доволна - 2 джанти изправях там наскоро.

не съм сигурна обаче дали могат да ти помогнат за другия проблем..
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Пращай я към Бургас Ще я измислим
          '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
          Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
          Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Неприятно....надявам се, че имаш каско!?...би трябвало 100% да платят джантата...и макс. до 80% гумата, ако се е прецакала
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Гумата е ОК а за каското не си заслужава главоболията, нарочно са го направили така че да нямат ядове. Трябва ти протокол от КАТ, КАТ обече като ти издават протокол задължително ти пишат несъобразена скорост и бам АКТ ходи обяснявай че тамън си тръгвал от светофара примерно, също така опашката в КАТ е страшна и все такива хубавини...... Абе скапана работа, а да и нафтичката станала 2.54

Comment

В Бургас минава номера с каското на служебната даже и писаха че от удар в дупката се е откачила бронята
                '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                  Гумата е ОК а за каското не си заслужава главоболията, нарочно са го направили така че да нямат ядове. Трябва ти протокол от КАТ, КАТ обече като ти издават протокол задължително ти пишат несъобразена скорост и бам АКТ ходи обяснявай че тамън си тръгвал от светофара примерно, също така опашката в КАТ е страшна и все такива хубавини...... Абе скапана работа, а да и нафтичката станала 2.54
                  А95Н пък е 2.30 вече направо незнам, преди 2 седмици беше 2.18 А преди година и половина 1.89!!!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

: - )

Ми те превозвачите замислят протест ама май и ние обикновенните участници в движението трябва да направим нещо
                    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

тоя протест пред ОПЕК или пред Федералния резерв ше се прави
                      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Имах удар в бордюр,отидох в КАТ и написахдословно:
                        Движех се зад автобус на градския транспорт,в един момент попаднах в дупка пълна с вода,нямаше как да я избегна тъй като не се виждаше от водата.Това се случи на:еди къде си еди как си.
                        След това звънах в КАТ дадоха ми номерче(след като ги уверих,че колата се движи на собствен ход) и на следващият ден вече имах протокол.От там право в Армеец(той е отсреща).Назначиха ми втори оглед защото имах повреда и в окачването.На протокола на Армеец пишеше:Шенкел-нов,Алуминева джанта-нова и това е.Не ми се разправяше и за гумата и накрая(след 10 дни) 408,60лв.
                        50лв. за ремонт на джантата,40лв. за макферсон от италиянеца и 180лв. за две нови гуми
                        Мисля че си струва да опиташ

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Еиии аман от тия дупки и пътища направо нямам думи вече това е нещото което наистина ама наистина ме влудява и побърква така, че лви данъци кви работи ДУПКИ данък няма да им давам изобщо! После разправят парите отивали за пътната инфраструктура отиват на май.... ужасно много се дразня занчи...
                          Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                          FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                          sigpic

Comment

Working...
                          X