Известие

Collapse
No announcement yet.

перални ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury
    Първоначално публикувано от koolio
    Аз пък се спрях на по-бюджетно решение - трябва да остават кинти и за Алфата .
    Хората са казали,кат имаш даваш Алфата па си харчи и с пералня и без
    Е па оно си е те така . Затва следващия път - 159-ка и Миеле !
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от Mury
      Първоначално публикувано от BatVas
      Аз също трябва да си купя пералня до 2 седмици и ме интересува някой има ли мнение или впечетления от тази пералня
      CANDY ALISE CMD-126

http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09017500

Иначе имам много добри впечетления от Candy - 5 години в квартирата, ама тази е пералня със сушилня и искам мнение за уредите 2 в 1. Няма как да взема отделно пералня и сушилня щото вече съм определил мястото (няма място за двете)
      Ами Васе,аз за марката си казах мнението,колкото до уредите 2 в 1 мнението ми е добро-сега с жена ми ползваме пералня със сушилня АЕГ и е доста добра,но моя съвет е,ако имаш място си вземи отделно.А и на това Канди нешо цената доста ниска ми се види,хубавите 2в1 са по 1500 лв. Защо не пробваш една върху друга,аз така съм направил в ню апартмънт,те сушилните са по 40-50 кила,и с един шкаф ги отделяш една върху друга
      Aбе така е ама аз мисля да вкарам пералнята в кухнята (на пода ще стъпи но ще бъде затворена в шкаф - такъв тип вграждане. Иначе това Кенди се вързва като размери , а има и сушилка. Просто няма как да сложа сушилката отгоре. Сега се змислих че имам един вариант за отделна сушилка . монтирам само пералня там където съм решил (щото там са ми и тръбите ) а отделна сушилня (при условие че не се нуждае от свързване с канализация , я монтирам в едно килерче .
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

зависи к`во ще переш в нея. ако ще я ползваш за хартиени изделия, обади се да помагам)))
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

Re:

Първоначално публикувано от fiore
          зависи к`во ще переш в нея. ако ще я ползваш за хартиени изделия, обади се да помагам)))
          хартиените ги перем другаде

ПП ти измисли ли ми оферта?
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Мидеа е испанска марка...не са лоши, като качество. Климатикът ми е такава марка и трябва да ти кажа, че зимата се държеше много по-добре от много по-скъпо струващи такива.
            А що се отнася до пералня, за около 1000лв можеш да си купиш Аристон А+ клас....останах много изненадан, като видях, че мога да си облека дрехите веднага след изваждането от барабана
            Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
              Aбе така е ама аз мисля да вкарам пералнята в кухнята (на пода ще стъпи но ще бъде затворена в шкаф - такъв тип вграждане. Иначе това Кенди се вързва като размери , а има и сушилка. Просто няма как да сложа сушилката отгоре. Сега се змислих че имам един вариант за отделна сушилка . монтирам само пералня там където съм решил (щото там са ми и тръбите ) а отделна сушилня (при условие че не се нуждае от свързване с канализация , я монтирам в едно килерче .
              тя сушилнята не се нуждае от вода и канализация, но е по-удобно да са една до друга с пералнята. като са 2 в 1 е удобно, защото изобщо може да не махаш дрехите след пране - то си върви като една програма, но пък аз от моята Индезит 2 в 1 не съм доволна......
              Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

канди зимах

ектри мексти
                мноо обороти
                отложени стартове
                ел дисплей

свики прави изобщо

сега съм я пуснал да видим дали ще гръмне
                не се чува до тук за сега - демек верно е безшумна
                и няма писъци от съседите за потоп

Comment

А честито, добре, че не взе Аристон, щото като центрофугира все едно излита самальот
                  sigpicex
                  147Q2
                  300bhp/606nm
                  Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Първоначално публикувано от миро
                    А честито, добре, че не взе Аристон, щото като центрофугира все едно излита самальот
                    Ти да нямаш Перла-05 с надпис Аристон....погледни добре.
                    Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!

Comment

Малееее кола да беше питал каква да си вземе толкова отговори нямаше да получи
                      http://www.thegamefactory.fr/

Comment

[quote=crazy_dude_]
                        Първоначално публикувано от "миро":232dsov4
                        Ти да нямаш Перла-05 с надпис Аристон....погледни добре.[/quote:232dsov4]

ти недей - Перлите бачкаха по четвърт век.. посочи ми един съвременен Аристон, който да издеяни толкоз
                        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                        My Red Love
                        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

ебати кандито ебати чудото
                          не успях да й чуя центрофугата ...
                          фу
                          а толко се надявах да събудя съседите

Comment

Изпра се най-после
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от миро
                              Неше поубърка баце
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

па зависи си от модела. има и така, и така.
                                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                                Roosevelt

Comment

Working...
                                X