If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тази неделя разговорите в мрежата на Мтел са безплатни...
По стар български обичай и М-тел се опитаха от юбилея си да наберат дивиденти, да накарат българина да си презареди Прима-та и да говори фрии. Ама, на "Мрежата заета" или "Претоварено" - дрън-дрън - мошенници. Ние в нашата група в Белене си говорим безплатно и съм виждал как 500 човека вдигат телефона си едновременно и почват да говорят и мрежата не се претоварва, а днес не мога да звънна на нито един от познатите ми колеги..... Ами ако трябва да викам "Бърза помощ" или "Пожарна" а ? Що ми се струва че някой е поограничил възможностите на мрежата днес и съм готов да се обзаложа че утре пак всичко ще е "ОК". Не стига че ни дерат кожата 10 години /в началото съм плащал разговори по близо 2 лв. а картата им струваше 144 лв./ ами и в единствения ден в който те сами обявиха, че разговорите са безплатни, си отрязаха възможностите на мрежата. Как да не кажеш че са мошенници. Това за награда дето толкова години плащаме едни от най-скъпите разговори в Европа....
Когато разговора беше 2.00лв./м. (и то без ДДС) картата струваше 250$, а не 144лв.
А сега за 250$ си купуваш хубав нов апарат с карта на другия оператор
Е какво се чудите, да не сте очаквали нещо друго? А само се сетете колко карти Прима са продадени- който цяла година брои секундите сега е решил да налази примоцията и да се наговори.Добре, че поне го направиха в неделя, та да не пречат на хората да си вършат работата. От цялата работа аз съм на далавера, щото се хванах на бас за една бутилка Собиески, че точно така ще стане
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Ебати неделята. Цял ден се чувствам все едно беше нова година. Типично по български МТел изключват клетки, а всеки вика "Дай да набутам МТел" Наистина добре са го решили поне в неделя да е. Цяла сутрин не мога да се обадя на никой, чак следобяд.
Comment