Известие

Collapse
No announcement yet.

Предложение за митинг около изборите в София...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предложение за митинг около изборите в София...

Преди малко си говорихме с колегата алфаманиак...и точно след като пуснах темата "дупка погълна бензиностанция на бул.България"...той ми разказа как зверски си е изкривил джантата на Симеоновско шосе.

Това вече не се издържа...вече почти всеки един от нас си е изкривил джантата поне веднъж..."инвестирал" е поне по 100лв. в пътищата на милата родина....Освен това ще ни вдигат таксата Винетка...данък МПС и т.н. От нова година вдигат и акциза на горивата...

Сору пичова ама аз не съм съгласен да плащам като поп нон-стоп...винетката да ми струва точно колкото в Швейцария и единственото общо със Швейцария е, че тук пътищата са като тяхното прочуто сирене.

ТА въпроса е ще дойде те ли???? на такъв митинг...като аз може да се наема да издействам разрешение от общината.
    0
    Да
    0%
    0
    Не
    0%
    0
    Аз съм "овса"...и не ме интересува
    0%
    0
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Между другото тук може да постваме снимки на дупки...и да ги ползваме като "доказателство".

Аз лично мисля и ролетка да си нося да ги снимам колко са дълбоки и широки.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

ако парите които всеки дава за ремонти по ходовата част отидат за дупките пътищата ще са слънце ама на...
      по пътя за кулата гумата ми се пръсна! да не говорим за джантата
      В провинцията пък е редовна практика хората да си разкопават пътя пред къщите когато прекарват разни тръби и после да забравят да си го оправят

Comment

Да им се не види ЕГА.... нема и 3 месеца откак я карам мойта... още дето се вика пари за ремонти не съм събрал... и тя вътре по купето скърца вънка скърца.... аман.... не ми била колата за българия... значи и аз не съм за таа умрела држава
        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Ами ние от клуб картер какво да кажеме караш си по широк и хубав булевард докато прас в замазана дупка от ВиК и айде масло и филтри за 100лв ремонт картер и сума ти мъки.
          А днес бях във ванто с ланчата и познайте само какво и има два предни носача и един накрайник
          тия наще управници са за

Comment

Aз затова и няма да им плащам данък на общината - ебати тъпаците- не стига че дупки из общината бол, няма каде да паркирам и ми дигат с паяк колата на 300 метра от нас, ами на всичкото и отгоре направили едни "легнали полицаи" по 20 см високи-не мога да мина(да им плащат данъците тия с джиповете - те минават от там без проблем).
            Та ако има протест, съм там - даже мога да учавствам в организирането му и в комитета за преговорите
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ще дойда м***а им управническа. Само, че трябва да е в почивен ден, че с тоя мой шеффф.
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Дайте да го популяризираме с колеги от другите форуми и клубове и да им е****е м***а гадана на тия управници
                sigpic

Comment

Първо трябва да подготвим нещата много добре...не само да ходиме и да викаме/псуваме....

Като ми остане време ще проверя как стоят нещата в нормалните държави.

Може да искаме да се състави комисия която да следи как се харчат парите за ремонт на пътищата, програмите за тяхното оправяне и дали органите които трябва да глобяват тези крети от сорта на газофикация...строежи и т.н. си вършат работата.
                  sigpic

Comment

аз да попитам защо точно преди изборите за кмет???
                    това не превръща ли исканията ни в политически?
                    а доколкото знам в устава на КАРБ пише, че не е политическа формация
                    ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Първоначално публикувано от hf hpe
                      аз да попитам защо точно преди изборите за кмет???
                      това не превръща ли исканията ни в политически?
                      а доколкото знам в устава на КАРБ пише, че не е политическа формация
                      Ами той митинга ще е граждански протест-няма нищо общо с КРАБ - ще се пуснат предлужения и във всички известни ни абтомобилни форуми и който шофьор чувства, че може да се направи нещо за да се подобри състоянието на пътищата в общините е добре дошъл. Ама вярно че преди изборите може да се приеме като политически - затова след изборите - тъкмо ще има нов кмет и да се надяваме че ще обърне внимание.
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Васе той да стане кмет пък после чакай да ти обърне внимание!!!!!!!!!!!!!! А гласувах с не ама не бях прочел за идеята сега съм ЗА
                        1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                        2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                        1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

ХФ ХПЕ,

Ако клуба реши да е кординатор на събитието....то тогава ето:

Извадка от Устава на Автомобилен "Клуб Алфа Ромео България"
                          ---------------------------------------------------------------------
                          Чл.2 Клубът се създава с цел:
                          т.8-повишаване на безопасността на движение по републиканската пътна мрежа

Чл3. Сдружението става доброволен кординатор за съвместяване на различните стратегии и програми, насочени към интересите и за развитието на членуващите в него.
                          --------------------------------------------------------------------

Освен това както БатВас е писал...митинга може да е граждански протест и да няма нищо общо с КАРБ

Въпроса ми към теб е:

какво политическо има в това да искаме да получаваме това за което сме си платили???...тоест данък и такси, за да караме по нормални пътища...което от своя страна би спасило доста хора...които са пострадали или загинали в следствие на дупка на пътя/липса на маркировка и т.н.
                          sigpic

Comment

аз просто попитах защо преди изборите за кмет
                            което според мен си е политическо събитие и съвсем спокойно и лесно някоя политическа личност може да извлече дивиденти от него
                            иначе в протеста не виждам нищо нередно
                            ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Ще имаме доста четене на закони и гледане как го правят хората в нормалните държави, за да видим как точно да процедираме...надали ще сме готови преди изборите.

Ще четем после ще се съберем да обсадим и тогава ще правиме нещо...че вече не се издържа

офф-топик:

цял роман си написал в ауто италия днес минах от там и се зачетох
                              sigpic

Comment

Working...
                              X