Известие

Collapse
No announcement yet.

Kylie направи супер концерт вчера!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Kylie направи супер концерт вчера!

беше велико шоу!
    аз успях да вмъкна фотоапарат, ето малко снимки.

а тук http://www.dnes.bg/article.php?id=51698 много добре са описали концерта! Тя просто се кефеше накрая и изпя 3 бис-а!!!!

Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Е стига де -3-та такава тема
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
      Е стига де -3-та такава тема
      не съм видяла, пусни линк да си преместя там снимките и ще изтрием тази
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

има ли друга тема за нея?

на мен пък ми казаха че имало малко хора... очаквали са доста повече посещаемост
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
          има ли друга тема за нея?

на мен пък ми казаха че имало малко хора... очаквали са доста повече посещаемост
          ами аз не съм видяла друга тема за нея........... за това пуснах.

концерта беше супер и който не е отишъл е изпуснал (ако е фен, де.....) аз бях пред сцената и беше бая тарапана, но седалките не бяха full....

Comment

И аз бях на концерта, но нищо особено според мен, освен ефектите бяха готини
            FIAT Stilo; Mazda 3 sport

Comment

а ти какво очакваше?
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Working...
              X