Известие

Collapse
No announcement yet.

разбиване ключалка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• разбиване ключалка

Здравейте

За съжаление и моята 145-ца падна в неравен бой със столичните дрогермани и ключалката на дясната врата и cd-то заминаха.

Искам да питам който си е имал работа със застрахователи - трябват ли някакви документи от полиция или мога да отида с панелчето на CD-то и колата?

(музиката беше отделно дозастрахована - дадох им фактура, всичко си е както трябва)

Мерси предварително.
    145 1,6 Boxer

Темата не е за раздела 145/6 но няма значение.

Обади се на застрахователите и ги питай, защото напоследък има компании, които искат служебна бележка за всичко. (Идиоти)
    Панела от СД-то си носи, защото ще ти го искат.
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
      Темата не е за раздела 145/6 но няма значение.

Обади се на застрахователите и ги питай, защото напоследък има компании, които искат служебна бележка за всичко. (Идиоти)
      Панела от СД-то си носи, защото ще ти го искат.
      не е много за тука наистина, по скоро за общ - някой от модераторите може да я премести

Проблема е че като питам трябва ли нещо и винаги отговарят - да, да трябва трябва.
      Явно ще ходя на място да се разбера с конкретният клон какви са им изискванията
      145 1,6 Boxer

Comment

Мен като ми счупиха рамото на задната чистачка, застрахователите ме помолиха да не местя колата и пратиха екипа за оглед, който дойде за 30 минути. Според мен е хубаво да им се обадиш предварително да не направят проблем. Колкото по-рано се обадиш да съобщиш толкова по-добре. Те ще си кажат какво им трябва, ако искат нещо от КАТ и полиция.
        145 1.9 JTD '99

Comment

Малко късно се включвам че до днес бях командировка, но при мен беше така:
          1. Отиваш в РПУ-то и там подаваш жалба, че са ти разбили колата и ти няма музиката. Записват всичко, разпечатват го, подписваш се и ти казват ела пак след 3 дена за служебна бележка.
          2. Отиваш при застрахователите и пишеш щетата, кято ще се задейства след като им занесеш служебната бележка от РПУ-то
          3. Отиваш след 3 дена, за да ти дадат прословутата служебна бележка от 5 реда, в уверение на това, че наистина са ти разбили колата и ти няма музиката. Като питаш що толкова време за 5 реда, ти казват, че има "технологично време за изготвяне"... В РПУ-то искат и ксерокопие на гаранцията на музиката и касовата бележка или фактурата.
          4. Даваш на застрахователя тъпата служебна бележка и ти казват обади се след месец.

Поне така е с 6-то РПУ и Булинс.
          145, 1.6 boxer
          156, 2.4 JTD - ex
          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Аз си мисля, че темата е за тук, защото става дума за кражба и последствия, а не толкова за модела.
            Хубаво е колегите, които имат такива патила, да пишат и името на компанията, за да можем да се застраховаме, там където са коректни, това според мен също е важно.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Working...
            X