Известие

Collapse
No announcement yet.

Нове.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нове.

брех, какви чудеса с каква програма ще има у нас след около месец...

цъ, цъ, цъ, цъ, цъ... цъкам удив(ит)е(л)но!
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Ами аз съм от Свищов и доста съм си играл по разкопките на древния римски град. Това което беше тогава е огромно , а колко много разкриха последните години от това място. Запазени стаи и стени , на огромна площ.
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Преди 2 години скитах по тези камънаци, ще е интересно да се види сега, пък и с програма
      наистина е ОГРОМНО
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

и съвпада с датите на летния събор
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

E хубаво е, че се търси разнообразие и исторически възстановски или по скоро постановки за привличане на туристи и популизирани на забележителности
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mim
            Преди 2 години скитах по тези камънаци, ще е интересно да се види сега, пък и с програма
            наистина е ОГРОМНО
            определено с BatVas подкладихте любопитството ми.
            не съм ходила досега.

Първоначално публикувано от fred
            E хубаво е, че се търси разнообразие и исторически възстановски или по скоро постановки за привличане на туристи и популизирани на забележителности
            някои общини успяват да се възползват от наличието на стари дадености (камънак, природа или фен-ство), ведно с нови идеи, за да развиват себе си.
            в други - 10-те % "на всяка цена" са сериозен препъни камък.

дано по-често виждаме примери за първото.
            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
              и съвпада с датите на летния събор
              И е на близо от В . Търново
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                Ами аз съм от Свищов и доста съм си играл по разкопките на древния римски град. Това което беше тогава е огромно , а колко много разкриха последните години от това място. Запазени стаи и стени , на огромна площ.
                Аз що не знам бе градски на някоя среща трябва да се запознаем.

Comment

Първоначално публикувано от deadairplane
                  Първоначално публикувано от BatVas
                  Аз що не знам бе градски на някоя среща трябва да се запознаем.
                  Искаш да кажеш защо не МЕ знаеш. Ами знам ли може и да ме знаш

Comment

В неделя ще бъдеш ли на срещата? Ще гледам да дойда ако някой ме събуди, защото след нощна .........

Comment

Working...
                    X