Известие

Collapse
No announcement yet.

Възможно ли е това ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Възможно ли е това ???

Колеги възможно ли е такова каране ???
    http://ru.youtube.com/watch?v=kVzVbi0IC_E
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

не е възможно , ако си с болид от формула 1 може би да ама не и с тая кола

възможно е ако караш много по бавно и после пускаш филмчето на двойно по висока скорост и ето резултата , взима 90 градусови завои със скорост която изглежда като поне 80-100 км а в реалност не е по вече от 40-50 км

Comment

не е забързано, ми се струва.
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

Нали щяха и движенията на шофера да са по бързи......... Не знам много странно клипче
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
          не е забързано, ми се струва.
          пак го гледай , не в възможно това

Comment

не съм казал, че е възможно.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

ако не беше менте тва клипче първо чистачките нямаше са толкова бързи, второ движенията на младежа нямаше да са толкова плавни и спокойни и трето щеше да се е обърнал още на втория завой

Comment

Определено нещо е правено ама ми се струва че не е елементарно забързване на кадрите ..... Както и да е доста впечатляващо ... и много добра идея

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
                  ако не беше менте тва клипче първо чистачките нямаше са толкова бързи, второ движенията на младежа нямаше да са толкова плавни и спокойни и трето щеше да се е обърнал още на втория завой
                  отдавна не си карал 145-цата май. Чистачките са и доста бързи.

Иначе, предполагам, че фронт вюто е монтаж.

Тука могат да се изкажат по-компетентните в частта - не ни липсват в този форум

бау
                  Roosevelt

Comment

така на око скоростта е 80-90
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

a предния джам да е монитор и волана да е джойстик Даже и капки не виждам по стъклото
                      sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Това е едно от трасетата за WRC рали Япония.Според мен върху камерата от WRC автомобила,са си сложили това каране на 145-цата.Даже в някой от завоите и по късно завива с Алфата.Монтажче,така и трабанче ще го направят
                        TIPO 2.0 91g.
                        PUNTO 1.2 04 g.
                        156 1.8 TS 00g

Comment

монтирано е таблото... това е от някой рали шампионат и после на мястото на таблото на рали колата е сложено това
                          Lexus IS200

Comment

Вижте и това http://ru.youtube.com/watch?v=kv5d2mXy7dY

Comment

Working...
                            X