Известие

Collapse
No announcement yet.

GTA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Яз си карам без талон вече втора седмица

По темата: За 35'000лв. скоро ще може да се купи прекрасна "159" и само заради едното вървене не си струва според мен да се купува "GTA", колкото и да е екзотична и колкото и кеф да дава, просто е неоправдан разход! Поне според мен
    То за тия пари обикновена "147" от магазина може да се купи
    sigpic

Comment

Аз па искам за 13000 евра да си купя ГТ и изобщо не ми дреме за талона
      Виж Алфата ...

Comment

А за Кросвагона...цената каква ще е?
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Кой Кросвагон? 159?
          Сигурно ше удари базова цена 70'000-80'000лв., да им го насурка отец Нафарфорий
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
            Кой Кросвагон? 159?
            Сигурно ше удари базова цена 70'000-80'000лв., да им го насурка отец Нафарфорий
            ..само ново копува ...затуй от 16 години не съм пазарувал
            Излезнал ли ена 159...този готин комбилизон?
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Харесва ми ГТ и Брерата и 159-ката .... Но ГТА си е нещо което го няма всеки а и с една ( или даже две ) турбини ще гоня истребителите. Все пак това са за сега само мисли ... нямам представа дали може да се сложи турбина на това .......
              Но пък е яко набутвация ама............................................... ..........
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Kato gledam si reshil, taka 4e deistvai
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от Orm
                  Харесва ми ГТ и Брерата и 159-ката .... Но ГТА си е нещо което го няма всеки а и с една ( или даже две ) турбини ще гоня истребителите. Все пак това са за сега само мисли ... нямам представа дали може да се сложи турбина на това .......
                  Но пък е яко набутвация ама............................................... ..........
                  С 3 турбини и музиката да свири
                  Виж Алфата ...

Comment

колегата Орм фантазира на глас(букви) просто . Колега спри да фантазираш по разни GTA и други такива екзотики. По добре рано все пак , щото така или иначе в един момент ще се сетиш че за да караш и поддържаш такава кола е не скъпо а изключително скъпо

Comment

Има такива китове с турбо на Новитек/Аутоделта - 350/400к.с. и струват над 10'000лв.
                      Безсмислен разход е, пак ти казвам.... дори и за втора кола не е много удачен вариант
                      sigpic

Comment

!

Първоначално публикувано от Orm
                        Вижте сега как стои въпроса при мене:
                        От една страна мога да взема нова кола на изплащане, или нещо по луксозно ... което мога да го продам по нататък или да си я сменя с друга ..... От друга страна мога да взема GTA която с вкарването в БГ ще загубя 10 бона като нищо и за това тя ще си остане моя завинаги ... Но тя не е кола за всеки ден, не знам как стят нещата с подръжката на този звяр и.т.н......Но пък тази кола е нещо като бижу нещо необичайно и те прави по различен. Всеки трезво мислещ човек ще избере първия вариант. Но пък може ли да се мисли трезво при вида на тази алфа?!?

Бих искал съвети някакви , изобщо всякаква информация за нея!
                        Колега, ако ти харесват тези коли, вземи си! И аз имах като тебе дилема и накрая 30000лв за 147 1.6 ТС! И аз сега немога да я продам но и за секунда не съм съжалил че я взех. Просто колата е уникална! А мотора 3.2 съм карал няма такъв звяр!!! Ако аз имах възможност сега бих си купил ГТА без да се замисля!!! Успех с избора
                        Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                        Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
                          колегата Орм фантазира на глас(букви) просто . Колега спри да фантазираш по разни GTA и други такива екзотики. По добре рано все пак , щото така или иначе в един момент ще се сетиш че за да караш и поддържаш такава кола е не скъпо а изключително скъпо
                          Фантазирам?!? Не , интересувам се!!!
                          По принцип идеята на тази тема беше ... да разбера точно това ... дали ми е по силите да подържам тая кола ( не купуването е проблема ) Проблема е дали има майстори , дали има части или за всяка дреболийка ще чакам по 2 месеца , и най важното дали ще ми стигат финансите с които располагам ...........
                          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Обслужването и ремонтите - в Гърция, задължително
                            Тук просто няма смисъл
                            sigpic

Comment

е за чий в гърция като там заради данъците надали са виждали гта
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Братле взимай я ако имаш възможност и си направи сметка за по нататък как ше е ... УСПЕХ

Comment

Working...
                                X