Здравеите на всички.Имам проблем с visa 1.83 кодочетец за коли,значи имам 2 ком порта на компа кой то работат виндолса ми е 98
и зареждам дос защото програмамта не работи по линдолс.
Избирам си кола типа на двигателя след коетоми дава черен екран за няколко секунди и излиза съобщение да си проверя кабелите поне до колкото разбирам руски.Въпроса ми е кам тези които са работели и виждали тази програма какво подяволите изпускам
и защо не се сварзва ecu -то на колата.Спазил сам прекъсванията на портовете,адресите им сащо фаиловете на програмата са архивирани,нямам нито един 'read only' чудя се дали не трябва нещо да се пише в config.sys,autoexec.bat или някаде другаде.
Нека всеки които има някакви идеи да ги сподели ще му бада безкраино благодарен.
и зареждам дос защото програмамта не работи по линдолс.
Избирам си кола типа на двигателя след коетоми дава черен екран за няколко секунди и излиза съобщение да си проверя кабелите поне до колкото разбирам руски.Въпроса ми е кам тези които са работели и виждали тази програма какво подяволите изпускам

Нека всеки които има някакви идеи да ги сподели ще му бада безкраино благодарен.
Comment