Известие

Collapse
No announcement yet.

молба за съвет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хихи айде и аз като собственик на 2-те да потвърда думите на Пинко. Ей ся влизам ходих до Бургас но със 156-цата, ми повече с нея няма да хода......
    Найстина 166 се кара по лесно нищо че е голяма, а някой където каза че е тромава да дойде да пробваме на дълго дали е тромава, при изпреварване почти няма кола която да е по бърза, просто голям въртящ момент не млко коне с чип и къси предавки. На 156 са по кофти предавките има моменти при които 3-та е ниска 4-та висока и то баш най кофти около 80км примерно
    Под 14000 15000 са с доста косури и ще трябват поне 3000 за ремноти, т общо взето пак ще дойде на 15000лв

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
      Хубава "166"-ца струва 15'000лв. - всичко под тази сума е компромис и води до главоболие, гадене, световъртеж и напукване на петите
      Еми... освен в 166ците които вървят под 15 хиляди, да сложат в жабката и по един антинапукопетин....
      Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
      Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
      Alfa Romeo 90 2.0 '87
      sigpic

Comment

И главозалепин
        sigpic

Comment

извинявайте мочета,че се намесвам,но не сте прави моята я взех за 90000лв 2000г. Дестинктиф ниво на ектри ,просто късмет явно и много обикаляне обаче.
          В супер състояние е за мене с фактура за сменени части за 1680лв по предницата и ремаци и ролки във Ванто.
          За сега съм правил само тампон на амортесйор и масло и филтри защото за 2-месеца минах 7000км и клаксона ми изгоря заради баловете.Това е всичко,за сега,нито тропа,нито лопа,върви като бясна
          Става,но с много обикаляне и средства и най важното от човек НЕ нов внос,там полужението е страшно,какви гробници има,мани,мани

На темата само 166 един път е колата от към всички параграфи, неискам само да се обидят колегите с 156-ците,защото и те са единствени по рода си в своя клас.
          АЛФА РОМЕО 166 2.0 TS газифицирана

Comment

Първоначално публикувано от stanic
            извинявайте мочета,че се намесвам,но не сте прави моята я взех за 90000лв 2000г. Дестинктиф ниво на ектри ,просто късмет явно и много обикаляне обаче.
            В супер състояние е за мене с фактура за сменени части за 1680лв по предницата и ремаци и ролки във Ванто.
            За сега съм правил само тампон на амортесйор и масло и филтри защото за 2-месеца минах 7000км и клаксона ми изгоря заради баловете.Това е всичко,за сега,нито тропа,нито лопа,върви като бясна
            Става,но с много обикаляне и средства и най важното от човек НЕ нов внос,там полужението е страшно,какви гробници има,мани,мани

На темата само 166 един път е колата от към всички параграфи, неискам само да се обидят колегите с 156-ците,защото и те са единствени по рода си в своя клас.
            самолет ли си купи на тая цена?
            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

грешката е моя 9000лв мерси колега абе не самолет ама съм много доволен от вървежа
              АЛФА РОМЕО 166 2.0 TS газифицирана

Comment

Първоначално публикувано от BaiJedi
                166!!! По-висок клас автомобил е. 11-12 ще ти стигнат за кола в добро състояние. Единственият минус е по-скъпата поддръжка. Решил ли си дизел или бензин?
                така като слушам,дизел.на мен чип и много коне не ми трябват.

Comment

Working...
                X