Известие

Collapse
No announcement yet.

Дупките в страната!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дупките в страната!!!

Нека всеки който е пострадал от дупка или е минал покрай такава с впечатляващи размери и на опасно място качи снимка тук за да може да ги разпратим по съответните общини за вземане на мерки
    Fiat Punto 1.9 JTD
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    sigpic

Така пострадах аз на Симеоновско шосе, само не можах да снимам изкривената джанта...

Това беше дупката /от най-коварните на пръв поглед няма нищо но последствията са големи/

На мен всичко ми струваше 50лв. /с много късмет/

А това е дупката на Петко на околовръсното точно където свършва разширението и има бензиностанция на OMV. От нея се получи жабка на гумата...
    Нека той да пише за разходите по оправянето ...

Fiat Punto 1.9 JTD
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    sigpic

Comment

дупки

е нужни ли са снимки при положение ,че има шахти без капаци-гнусните цигани(ега станат на сапун) ги крадат,ама в подледно време заваряват капаците
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Разхди по оправяне...нова гума изправяне на джанта и регулаж

470лв.

Иначе има...аз все си забравям апарата в нас...но ще снимам две дупи които са и двете са на бул.Сливница
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Там от Сточна гара посока Подуене преди малкото тунелче има две чудовища дето са поне 15см дълбоки и сериозни ръбове......
          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
            Там от Сточна гара посока Подуене преди малкото тунелче има две чудовища дето са поне 15см дълбоки и сериозни ръбове......
            Те са първо три от които средната е къртач на мостове...и после има още две.
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Ей тази е стара, ама в нея и тир може да се скрие
              Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
              2003 Honda CBR 954 RR

Comment

Working...
              X