Някой знае ли колко ще ми струва данъка за 177kw 2008г. кола ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане за данък
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от търтейпри така зададения въпрос и наличната информация не може да ти се даде коректен отговорDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Емиии например зависи в кой град е регистрирана колата?????
След като се задава въпрос да се подава и достатъчно информация за да можем да му отговорим.
Баба Ванга умря за съжалениеAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
град София , името ми е с първа буква В , висок съм 170 . Колата е синя на цвят . Общо взето такива подробности не бяха ли за гражданска а не за данък ?
Има варянт да е регистрирам и в село Макоцево ако ще е по евтино ?
Колата е 240 или 241 кс
Comment
-
Първоначално публикувано от oemТи въобше някога отговаряш ли на въпроси?
Обаче ти имаш проблем...
нито си рус..
нито имаш цици...
нито имаш вкус на диня...
нито...други работи..
Понимаеш?
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
-
Comment
-
Първоначално публикувано от vikiПървоначално публикувано от oemТи въобше някога отговаряш ли на въпроси?
Обаче ти имаш проблем...
нито си рус..
нито имаш цици...
нито...други работи..
Понимаеш?
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old FoxПървоначално публикувано от vikiПървоначално публикувано от oemТи въобше някога отговаряш ли на въпроси?
Обаче ти имаш проблем...
нито си рус..
нито имаш цици...
нито...други работи..
Понимаеш?
Alfa Romeo 145 1.9 JTD
http://bendidas.hit.bg/
Comment
-
Първоначално публикувано от 155superград София , името ми е с първа буква В , висок съм 170 . Колата е синя на цвят . Общо взето такива подробности не бяха ли за гражданска а не за данък ?
Има варянт да е регистрирам и в село Макоцево ако ще е по евтино ?
Колата е 240 или 241 кс
За Макоцево не знам коя община е, ама ако се регестрираш в Малко Търново ще е различноот София имам предвид де-не знам обаче дали в + или -.
Първоначално публикувано от pipiПървоначално публикувано от Old FoxПървоначално публикувано от vikiПървоначално публикувано от oemТи въобше някога отговаряш ли на въпроси?
Обаче ти имаш проблем...
нито си рус..
нито имаш цици...
нито...други работи..
Понимаеш?
Бе това с динята няма да го разбере, трябва да е екстрасенс наистинаAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Колега. Като регистрираш колата в данъчното ще ти кажат колко ти е данъка, който не е задължително да плащаш веднага и можеш да платиш на 2 части. Ако купиш колата този или другия месец или когато и да я купиш сумата за данъка се плаща от датата на регистрациа до крайа на годината. Демек няма да платиш цялата сума за 1 година.
В същност ти може и да не го плащаш ако искаш. Може и да не се регистрираш в данъчното даже.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от pipiПървоначално публикувано от Old FoxПървоначално публикувано от vikiПървоначално публикувано от oemТи въобше някога отговаряш ли на въпроси?
Обаче ти имаш проблем...
нито си рус..
нито имаш цици...
нито...други работи..
Понимаеш?
циците са мноо важно нещоНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment