Известие

Collapse
No announcement yet.

Застраховка в Булстрад - НИКОГА ПОВЕЧЕ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Застраховка в Булстрад - НИКОГА ПОВЕЧЕ!

Трета поредна кола застраховах там, но досега с предишните нямах щети и нямах основание да мисля нищо лошо за тях - малко по висока цена, но пък добра пътна помощ ... Но ето че с Алфата нямах толкова късмет (в крайна сметка си се случва на секи) - щета от градушка, удар в бордюр :P , преди месец един тъпак ме удари във вратата покрай ТЕЦ-а към Надежда. И след тези щети се видя Булстрад кви са - ..... .... .. .. .мръсна ....

1. Градушката - 2 детайла, капак и таван - 220 лв.

2. Изкривена алуминиева джанта + лагер по окачването (това го писаха след като отидох на преглед в техен сервиз за 15 кинта) - 110 лв.

3. 2 детайла за пребоядисване и изправяне (писаха го с код 1 мисля че при огледа, демек изправяне и пребоядисване) - 170 лв (за което днес си взех парите)

Е тва последното просто ме разби! Да не говорим в сравнение с другите компании ква е разликата в цената!

Попитах един познат който работи там, иам ли смисъл да подавам възражение срещу последното, и той ми каза че било абс. безмислено, щотот такава им била политиката и нищо не можели да направят.....

Ми тва дето може да се направи в случая - НЕ ПРАВЕТЕ ЗАСТРАХОВКА ТАМ!
    Виж Алфата ...

Ако ти се занимава, можеш да пуснеш една жалба до Комисията по Застрахователен Надзор
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Ето малко и извън темата две снимки които направих там - първата е някво грозно S8, а надявам се втората да не е на някой колега
      Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
        Ако ти се занимава, можеш да пуснеш една жалба до Комисията по Застрахователен Надзор
        С удоволствие бих пуснал, ама на кво основание? Тая комисия за първи път я чувам ...
        Виж Алфата ...

Comment

Не е комисия, а агенция, но я има Моя колежка си беше взела с тяхна помощ едно обезщетение
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Не е комисия, а агенция, но я има Моя колежка си беше взела с тяхна помощ едно обезщетение
            Агенция имаше до 1 март 2003 - после функциите се поежа от КФН

КФН - Комисия за финансов надзор.Там вече се делят на Застрахователен надзор, Ценни книжа и Пенсионно осигурителни дружества.
            Системата им за жалби е добра - дори може да следите движениет на жалбата в интернет (не съм го пробвал - но това виждам)
            http://www.fsc.bg/
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Аз имам впечатление от две коли. моята и на една приятелка и в двата случая си бяха коректни хората и платиха всички щети даже с малко горница. За моята за задна броня изправяне на задни калници и ламарините под бронята и боядисване малко под 500 лева.
              на клио задна броня, стоп, изправяне на врата на багажника, преден капак, под на багажника, и железата под предната решетка около 1100 лева
              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Alexanderbb
                Аз имам впечатление от две коли. моята и на една приятелка и в двата случая си бяха коректни хората и платиха всички щети даже с малко горница. За моята за задна броня изправяне на задни калници и ламарините под бронята и боядисване малко под 500 лева.
                на клио задна броня, стоп, изправяне на врата на багажника, преден капак, под на багажника, и железата под предната решетка около 1100 лева
                И успя ли с тези пари да ги оправиш ? Преди колко време става това ? Само боядисването с материалите ти е 200 кинта на детайл....
                Виж Алфата ...

Comment

Re:

Първоначално публикувано от odisey
                  Първоначално публикувано от Alexanderbb
                  И успя ли с тези пари да ги оправиш ? Преди колко време става това ? Само боядисването с материалите ти е 200 кинта на детайл....
                  Имаш ЛС
                  Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                  Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от odisey
                    С удоволствие бих пуснал, ама на кво основание? Тая комисия за първи път я чувам ...
                    Пускай, само така се оправят нещата, когато всеки реагира.Комисията за застрахователен надзор регулира дейността на застрахователите, като можеш да напишеш възражението си с копие до Комисията за защита на потребителите.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

и аз съм чувала такива работи за тези застрахователи.............
                      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

За пръв път чувам някой да се оплаква от "Булстрад".
                        Когато ти се струват малко парите просто отказваш да ги вземеш и пускаш жалба за преразглеждане на щетата.. И от там се почва
                        Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Одисей ти какви суми очакваш да ти изплати застрахователя "БУЛСТРАД" че си недоволен ???
                          каква и на колко години ти е колата че тия суми ти се виждат малки ?

Comment

абе те застрахователите са едни..., клиента винаги има право
                            sigpic
                            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                            0889 636 093

Comment

Приятелю аз тази година 4 пъти завеждам щети в Булстрад и съм доволен. Само първата я мотаха, нещо били забавили някъде.
                              А за това боядисване 200 лева на детайл, много дебело.
                              На мен за лепене на предна броня с доста работа по нея и стана като нова, отделно изчукване на преден капак и боядисване на двете ми взеха 250 лева, слагането на новия фар и лепене на решетката също влезе в тези пари.
                              sigpic
                              Alfa Romeo 156 2.4JTD
                              Mazda CX-5

Comment

Working...
                              X