Трета поредна кола застраховах там, но досега с предишните нямах щети и нямах основание да мисля нищо лошо за тях - малко по висока цена, но пък добра пътна помощ ... Но ето че с Алфата нямах толкова късмет (в крайна сметка си се случва на секи) - щета от градушка, удар в бордюр :P , преди месец един тъпак ме удари във вратата покрай ТЕЦ-а към Надежда. И след тези щети се видя Булстрад кви са - ..... .... .. .. .мръсна ....
1. Градушката - 2 детайла, капак и таван - 220 лв.
2. Изкривена алуминиева джанта + лагер по окачването (това го писаха след като отидох на преглед в техен сервиз за 15 кинта) - 110 лв.
3. 2 детайла за пребоядисване и изправяне (писаха го с код 1 мисля че при огледа, демек изправяне и пребоядисване) - 170 лв
(за което днес си взех парите)
Е тва последното просто ме разби! Да не говорим в сравнение с другите компании ква е разликата в цената!
Попитах един познат който работи там, иам ли смисъл да подавам възражение срещу последното, и той ми каза че било абс. безмислено, щотот такава им била политиката и нищо не можели да направят.....
Ми тва дето може да се направи в случая - НЕ ПРАВЕТЕ ЗАСТРАХОВКА ТАМ!

1. Градушката - 2 детайла, капак и таван - 220 лв.

2. Изкривена алуминиева джанта + лагер по окачването (това го писаха след като отидох на преглед в техен сервиз за 15 кинта) - 110 лв.

3. 2 детайла за пребоядисване и изправяне (писаха го с код 1 мисля че при огледа, демек изправяне и пребоядисване) - 170 лв

Е тва последното просто ме разби! Да не говорим в сравнение с другите компании ква е разликата в цената!
Попитах един познат който работи там, иам ли смисъл да подавам възражение срещу последното, и той ми каза че било абс. безмислено, щотот такава им била политиката и нищо не можели да направят.....

Ми тва дето може да се направи в случая - НЕ ПРАВЕТЕ ЗАСТРАХОВКА ТАМ!
Comment