Известие

Collapse
No announcement yet.

Застраховка в Булстрад - НИКОГА ПОВЕЧЕ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SFINKS
    Одисей ти какви суми очакваш да ти изплати застрахователя "БУЛСТРАД" че си недоволен ???
    каква и на колко години ти е колата че тия суми ти се виждат малки ?
    Ходи ти си оправи капака и тавана от градушката за 200 кинта и пребоядисай врата и калник за 170 ако ще на 150 години да е колата ако ще на 1
    Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от IVO_GWM
      А за това боядисване 200 лева на детайл, много дебело.
      На мен за лепене на предна броня с доста работа по нея и стана като нова, отделно изчукване на преден капак и боядисване на двете ми взеха 250 лева, слагането на новия фар и лепене на решетката също влезе в тези пари.
      Сега остава да кажеш къде са ти взели толкова малко и аз ако отида там, дали и на мен ще ми вземат толкова. Няма такива цени за нормален клиент в София.
      SFINKS
      каква и на колко години ти е колата че тия суми ти се виждат малки ?
      Айде кажи вратата на 146, дали е по-различна за правене от вратата на 156?
      Застрахователите са мошенници и винаги гледат да минат тънко. Не е трябвало да взимаш парите, а да пуснеш жалба.
      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

виж сега ако колата ти е примерно 145/6 (аз не знам каква е ),и ако отидеш примерно във Ваноттрейд да ти направят всичко това по колата и да ти издадат фактура за това , мисля фактурата ще е колкото струва цялата ти кола . Е според теб трябва ли застрахователя да ти ги плати а ????????

Застрахователите са много добре наясно колко пари би ти струвало да си намериш по моргите здава врата и да си я боядисаш също така са много добре наясно че няма да си правиш колата в официалния дилър на Алфа ромео примерно .

В твоя и други такива случаи обязщетенията са малко по малки защото няма друга кола в замесена в застрхователното събитие и съответно няма регрес към друг застраховател .

добре де в твоето каско ти ли си избра да те обезщетяват по експертна оценка ? По принцип е или в техен сервиз или по екпертна оценка, щом ти плащат по експертна оценака би трябвало ти да си го избрал тоя вариант

Comment

В Булстрад поне 5-6 щети съм завеждал и трябва да ти кажа че това е рядко свестен застраховател

Comment

SFINKSE не знам как успяваш ма само смут всяваш аре по темата малко ... това което съм писал са ФАКТИ!!!!! За тия пари колата НЕ МОЖЕ да се оправи! А до тая комисия ще ида със сигурност ... в крайна сметка човек трябва да си търси правата а не да чака някой да се грижи за тях ... само се притеснявам да не ме направят сам да си говоря от бюрокрация ) някой ако знае подробности моля да сподели Благодаря!
            Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от bager
              Сега остава да кажеш къде са ти взели толкова малко и аз ако отида там, дали и на мен ще ми вземат толкова. Няма такива цени за нормален клиент в София.
              Ами във Филиповци я правих тази година, не знам колко ще ти искат, вярно мен ме заведе познат на хората, но пък аз не съм им никакъв и едва ли специално заради мен са свалили чак толкова много. Иначе съм много доволен и от качество и от време на работата. А на един колега на друго място му изчукаха и боядисаха калник на вектра за 150 лева но му взеха 110, че имало дефект някаква точка дето се вижда само ако ти я покажат специално.

Ако имаш нужда пиши на лично ще те свържа...
              sigpic
              Alfa Romeo 156 2.4JTD
              Mazda CX-5

Comment

За скъпите и нови коли Булстрад плащат отлично. Това го знам от мой познат брокер вече за старите много се излагат!!! Или трябва да имаш познати там (като на всякъде).
                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                Opel Astra J GTC

Comment

На мен за същата щета(градушка) за капак и таван-колата от подписа- ми дадоха 320 лв. Това е в Уника.Парите ми дадоха същия ден като заведох щетата. Не съм я правил защото на моя цвят кола не и личат много вдлъбнатините.
                  alfa romeo 145 2.0 t.s-ex

Comment

Според мен, ако колата е мн стара и съответно премията е ниска 300-500 лева на година, няма как да очакваш да ти платят 100% от ремонта. Това си е записано в договора някъде. Ако каското ти е 1000-1500+, т.е. колата е по-скъпа, тогава може да ти платят целия ремонт. Мисля, че е логично, щото ремонта на 146 и 147 е на сравними цени, а застр. премия се различава в пъти.
                    2014: Deutschland über alles

Comment

Re:

Първоначално публикувано от odisey
                      Първоначално публикувано от Alexanderbb
                      Аз имам впечатление от две коли. моята и на една приятелка и в двата случая си бяха коректни хората и платиха всички щети даже с малко горница. За моята за задна броня изправяне на задни калници и ламарините под бронята и боядисване малко под 500 лева.
                      на клио задна броня, стоп, изправяне на врата на багажника, преден капак, под на багажника, и железата под предната решетка около 1100 лева
                      И успя ли с тези пари да ги оправиш ? Преди колко време става това ? Само боядисването с материалите ти е 200 кинта на детайл....
                      Бате.. ти във фирмения сервиз ли ще я правиш за по 200 лв на детайл прилично боядисване с материалите е не повече от 120-30 лв
                      Lexus IS200

Comment

Баце, 2005г. може и да е било толкова
                        Под 150лв., особено ако има китвания и чудесии, трудно ще се наеме някой да ти я прави!
                        sigpic

Comment

някой ако знае подробности моля да сподели Smile Благодаря!
                          Изкопай темата за градушките - там съм писал. Точно за Булстрад.
                          Тая година и аз съм без каско. До градушката бях много доволен, но след подигравката - с едно каско са назад...
                          75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                          155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                          FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                          Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Когато правиш застраховка се запознай добре с условията ...това което ти предлага застрахователя!...ако е имало възможност спрямо условията да вкараш колата в доверен сервиз, а ти си избрал експертна оценка...сам си се преебал!...и застрахователен надзор няма да ти помогне...тъй като избора си е твой! Според годините на колата и условията на застраховката са различни!...в такива случай избирай сервиз, ако ти предлагат...и тогава може да имаш претенций... и без да се подпис, че си доволен от ремонта може да ги ебаваш с надзори и т.н.
                            При експертна оценка застрохователните експерти работят по шваке с определена таблица за остаряване на автомобила...и от там идват по ниските кинти!...не винаги парата ебава фукарата
                            Ако искаш ми изпрати описа от огледа...ще погледна по таблиците и ще ти кажа дали са те ощетили...но се съмнявам да е така!....дълги години се занимавам със застраховки...повечето от който с Булстрад...и по мое мнение са едни от най коректните....
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Над 10 годишна кола сервизи нема щом се занимаваш с Булстрад би трябвало да го знаеш
                              Виж Алфата ...

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Mind_Control
                                Първоначално публикувано от odisey
                                Първоначално публикувано от Alexanderbb
                                Аз имам впечатление от две коли. моята и на една приятелка и в двата случая си бяха коректни хората и платиха всички щети даже с малко горница. За моята за задна броня изправяне на задни калници и ламарините под бронята и боядисване малко под 500 лева.
                                на клио задна броня, стоп, изправяне на врата на багажника, преден капак, под на багажника, и железата под предната решетка около 1100 лева
                                И успя ли с тези пари да ги оправиш ? Преди колко време става това ? Само боядисването с материалите ти е 200 кинта на детайл....
                                Бате.. ти във фирмения сервиз ли ще я правиш за по 200 лв на детайл прилично боядисване с материалите е не повече от 120-30 лв
                                Човека е дал пари за застраховката , ако ще и на 1000 години да е колата. Тенекията си е тенекия и ремонта струва еднакво и за коли 2008 година и за жигулки 79-та. Тука писаха врата 2-ра ръка и.т.н само че неговата врата не е купена от морга. Човека може би иска да му направят колата как си трябва. Аз примерно ако съм майстор и то добър никога няma да се хвана да правя капак и таван за 170 лв.
                                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
                                X