Известие

Collapse
No announcement yet.

Застраховка в Булстрад - НИКОГА ПОВЕЧЕ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А ако ви кажа и колко ми струваше тва каско там ... макар че така съм се преебал че май по добре да си трая де ))))) 550 кинта ! На оценена кола на 5500 лв. И то .....БЕЗ 20% от цената щотот е Бонус каско, демек ти струва с 20% по малко от колкото е по принцип и си ги доплащаш ако имаш щета (както в моя случай). Е за тая цена на каско малко повече трвябва да получи човек мама му стара!
    Виж Алфата ...

Comment

Качествено боядисване с материалите струва около 200 на детайл,познавам бояджии и го знам от тях!
      Но има и за около 100лв ама като си вземеш колата трябва да си затвориш очите,познавам такива майстори,на които клиентелата им е от автопазара на Горубляне!
      А за каското,ако искате да ви плащат както трябва правете валутно каско,което е по-скъпо обаче!
      ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
      ALFA 156 2.0 1999 - бивша
      ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Абе застрахователя трябва да си плаща /в договора пише- застрахователят осигурява покритие за рисковете , е вярно е че и възраста играе, деляг ги в три групи, ама тогава трябва да я отстрани в посочен от него сервиз/,
        Много ясно, че никой не те пита дали колата ти е стара и ти взима по малко или повече, това е, ама застрахователите винаги са били такива, като цяло и затова трябва да се гонят до дупка.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Е добре де примерно при положение че колата е застрахована за 5000 колко според вас биха платили за боядисване на една врата.
          Еми няма да дадат 300 лева.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

еднакво било при всички коли и нови и стари ама друг път

я си представи следната ситуация , правиш каско на 15 годишен кошник на който боята а и всичко останало отдавна е шит и няма нищо общо с боята на нов автомобил и тоя кошник дето целия струва 1500 лв го удря градушка или нещо друго става , ако тръгне да те обезщетява застрахователя за преден , заден капак и таван и врати и незнам си още какво би трябвало по вашата логика да ви плати повече от кокото струва колата ... Тва логично и смислено ли е според Вас ...

Comment

ми пише се тоталка и готово, ако е повече от себестойността на автомобила

иначе за какво ти е тая застраховка, ебати
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Някой нищо не разбира от застраховки май ако щетите надвишават определена сума се пише тоталка и се забравя за случая тва си го има в условията ....
                Виж Алфата ...

Comment

Тоталка за кола ударена от градушка ще видиш като си видиш ушите без огледало или ако градушката е от айсберги

На мен Булстард ми е плащал тоталка така че май съм наясно кога и за какво се плаща тотална щета

Comment

Еееей .... на тоя SFINKS всичко му се е случвало .....
                    Тоталка моталка не знам , знам че смисъла на застраховката е тази да ти плащат при неприятности ........ Вече застрахователя да не ти застрахова колата ако му се струва лоша сделка . Ако я е застраховал е поел отговорност и край , взел ти е парите . Иначе застраховката губи смисъл . Имам предвид много малко са хората , които катастрофират всеки ден .
                    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

a малко , я отиди пред офиса на някой застраховател кадето се правя огледи и се завеждат щети ... опашка има от катастрофирали коли ...и то всеки ден

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
                        a малко , я отиди пред офиса на някой застраховател кадето се правя огледи и се завеждат щети ... опашка има от катастрофирали коли ...и то всеки ден
                        Да ама не мисля че всеки ден едни и същи хора стоят на опашката
                        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Деяне, що не ми станеш клиент бе ?
                          Ще ти давам безплатни консултации.
                          Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Първоначално публикувано от Orm
                            Първоначално публикувано от SFINKS
                            Да ама не мисля че всеки ден едни и същи хора стоят на опашката
                            Мошеняги са тия застрахователи-ето ти един критерий, като не си търпял щета, по твоя вина, би трябвало да имаш отстъпки в застраховката или обратно-в заплащането да е по високо за щета , ама ниц-само скубене.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от odisey
                              Над 10 годишна кола сервизи нема щом се занимаваш с Булстрад би трябвало да го знаеш
                              .. Има ...нещо си афектиран....не си чел от начало това което ти писах....имаш пропуски при самото сключване на застраховката....приел си такава клауза...която не ги включва ...или те са ти е предложили, като най изгодна....но за тях
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от odisey
                                Някой нищо не разбира от застраховки май ако щетите надвишават определена сума се пише тоталка и се забравя за случая тва си го има в условията ....
                                ..... ...бих казал ако стойноста на ремонта е над80% от застрахователната стойност на колата!.....при договорка...когато има тоталка може да ти платат също така 80% от стойноста на автомобила... и ти да го задържиш, или цялата стойност и той да остане при застрахователите...е това се практикува почти в всички компаний
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X