все пак е завършил 8ми клас в училище за бавно развиващи се!!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Big Brother 2
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pentУникален е!
</img>
Това е типичен пример на момче, което може и да скромно и нормлано, но в желанието си да изпъкне се чувства длъжен да е различен (пример Азис)
не разбирам как са могли да го вкарат там, според мен е подсъдно'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Aз го следя този Биг Брадър, че се уредих с телевизор в офиса.
Може да е забавен и т.н., но не мога да разбера хората, дето дават по 50ст. за безмислени смс-и по онлайн канала и тези дето гласуват за участниците (там май е по 1лв.).
На миналият финал на ББ имаше паралелно кампания за смс на Червения кръст и познайте кой колко пари събра!!!
Смс-ите на Шокса и там всички тези предавания и игри влизат в сметката.
Още не съм си простил 3-те смс-а дето му ги пратихAlfa Romeo 156 2.0 T. Spark
2003 Honda CBR 954 RR
Comment
-
Така е , наистина има далеч по-смислен начин да си даде човек парите. Толкова хора останаха без жилища от наводненията, без покъщнина, загинаха хора, а те.... не бих дал и една стотинка на тая банда малоумници.
А иначе, нека го има това шоу, защо не. Никой не те кара да го гледаш - просто натискаш бутона на дистанционното и...voila Discovery channel. Всеки има право на съществуване, а щом това шоу има зрители.....Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fМоето скромно мнение е че гледането на телевизия води постепенно до видиотяване.Аз например нямам телевизор и не мисля да си купувам. Ако някой ден си купя ще си гледам само дискавъри и енимъл планет. Е въпрос на вкус бих казал.
Еи богу има толкова много начини човек да запълва свободното си време, и ми се струва че гледането на "това нещо" в никакъв случай не е един от добрите начини. Както и да е, вие си го гледаите щом ви е интересно.
п.с Нядявах се те "това нещо" ще отмине нашия форум , но не би. Знам че с това си мнение започвам лют спор, но темата ми е неприятна
Все пак това обаче е раздела за общи приказки- пишете си на воля, и се надявам да няма изцепки защото не ми се модерира тема със подобна насоченост.
"Бъдете здрави весели и умни поне до следващата седмица "нека не се превръ6таме в манипулирани по най грозния на4ин овце
най ло6ото е 4е от цялата тази простотия разнимазни 4и4ковци си пълнат гу6ките
Comment
-
Яз па едвам чекам да пуснат по Господари на ефира бай брадър
Съквъртирънтитьеееееее!!!!!2005 Fiat Idea 1.9 8V(CF3) JTDm "Emotion"
2001 Fiat Punto 1.2 16V(CF3) ELX "Speedgear"
1990 Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
www.fiat-uno.net
Comment
-
Първоначално публикувано от SeNsUaLiTyмен супер много ме кефи силвия за6тото прили4а на Анджелина Джоли
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от SeNsUaLiTyмен супер много ме кефи силвия за6тото прили4а на Анджелина Джоли
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
е по слабички са, повечето, ама тя едната слабичка вече изфарча
да се оправят бе , 200 бона не се изкарват само с лежене'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
Да като оня капут фризьор4ето мака му и семейството на хората ше разбие е тя оная си е за бой ама
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment