Известие

Collapse
No announcement yet.

Бихте ли си взели яке?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бихте ли си взели яке?

модел 1

модел 2

Мене лично и двете ми харесват
    3
    Модел1
    33.33%
    1
    Модел2
    33.33%
    1
    Някакъв друг модел
    33.33%
    1
    Не
    0.00%
    0
    Lancia Dedra Integrale

и двете ми харесват но писах модел1,по колоритен ми изглежда

Comment

Щя трябва да намеря снимки на якетата на отбора в ВТЦЦ...аз искам някакво такова.

пс:направих темата важна, за да можем да обсъдим нещата...ако някой разводни темата ще бъде изтрит без предупреждение
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

ето още един варянт

Lancia Dedra Integrale

Comment

като горния но червен

Lancia Dedra Integrale

Comment

Якенца.

Червените ми харесват повече , но сега се двуомя м/у номер 1 и четвъртия вид червено.
            Има и друго , че само червеното лесно ще го цапам.
            Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
            Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

това последното червеното е много добрo, доста ми допада, само че не беше лошо да има и надпис Cuore Sportivo
              ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
              ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Това червеното е хубаво...и според мен ще стане перфетно ако изчезнат надписите Алфисимо/емблемата на Алфа от ръкавите.

А горе долу колко ще струва едно яке?
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

ми аз ги гледах тия в eBay ето линк http://search.ebay.com/search/search.dl ... category0= ,а да ги направят в бг не знам колко ще струват,а другия вариянт е да се купят якета и да се сложат щампи с натписи.
                  Ако някой има друга идея да казва
                  Lancia Dedra Integrale

Comment

Аз също бих си взел якенце .
                    Това черното лично на мен ми допада (вариант номер 3 като гледам) с изключение на:
                    емблемата която е отзад ми идва прекалено шаренка (може би ако беше като на яке модел 2 - само очертанията), надписите в жълто не ми допадат (в червено?), надписите Alfa Romeo на раменете идват в повече (повтарят се) или може би като се замисля на раменете стои по-добре отколко отпред, белия триъгълник с детелинката лично на мен ми допада, надписите и емблемата по ръкавите не (може би нещо като Cuore Sportivo или пък само змийчето, но в бяло или червено)
                    Alfa Romeo 155 1.8TS
                    Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Ми на мен ми харесват всичките ама като че ли по ми допадат черното и червеното.....
                      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Бих си взел яке и от много отдавна искам да го направя. Предпочитам да е червено, но тези като, че ли са много претрупани. Като цяло последният модел червено най-ми харесва, но ще е много по-добре ако се поизчисти от надписи. Ако се правят якета в България най-добре ще е да се сложи емблемата на клуба и т.н.
                        Alfa Romeo 75 24V

Comment

И мене бройте за яке. По-скоро модел 1, но ако може да е едноцветен червен като най-долния вариант, защото така червено-черно е малко претрупано.
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

На мен като че ли най-много ми допада вариант 3 като цяло. Комбинацията между черно и жълто е страхотна, пък и се набива на очи, а нали точно това искам - всички да знят че КАРАМ АЛФА.
                            Ако ще има якенца - бройте и мен!

P.S. Цената от 36$ като че ли не е много висока. Според мен си заслужава.
                            Mitsubishi Outlander
                            Mitsubishi Space Star
                            Daihatsu Terios

Comment

честно да ви кажа, тия якеца са яко претрупани ....

друго, мноо убава анкетка, а никой не каза "аре пичове аз ще ги направя, цената е таз и таз" ..
                              немоа си обясня за кво е тва гласуване като няма кой да ги направи...
                              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                              X