Известие

Collapse
No announcement yet.

Бихте ли си взели яке?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първия модел ми е твърде шарен, втория - твърде семпъл...... Но определено бих си взела яке на любимата марка. Тея дето ALFA CORSE ги е пуснал по ме кефят
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Ако работех на бензиностанция със сигурност бих си взел!!!! Много е КИЧ
      Alfa156 Against All

Comment

Избрах №2 -. За яке черното по-ми пасва май.И по-добре без много-много шарении и емблеми - който разбира знае за какво става въпрос. Дори само с 1 -2 емблеми. П.П. Видях само снимките от първия пост, другите не ми се отварят
        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от pumukle
          Първоначално публикувано от ALFA CORSE

Ако някой има идея как и откъде може да се поръча и закупи такава жилетка....аз веднага се включвам....мисля че е най-стилната и красива дрешка от всички показани
          Аз също бих си закупила нещо подобно, останалите са ми доста кичозни.
          sigpic
          Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

Аз не бих носила каквато и да е дреха , с толкова много емблеми по нея..без значение от марката и цената Ако все пак има лого,то трябва да съвсеем малкичко,почти незабележимо
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
            X