Известие

Collapse
No announcement yet.

зверско размазване на "хеброс"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• зверско размазване на "хеброс"

влизане на ляв завои без видимост със скок с 160-180 км/ч.

докато кача снимките...

Comment

.

сливката на една от снимките е доста сериозна,ако нормална кола я хакне стази скорост ще се яде жито.втората сливка която е по-малка също даде фира,фактически втората слива ги връща в канавката,иначе надолу,около 50 метра.колата е "тотал".подготвената кола си е друга нещо,само кокпита ги спасява.

Comment

Еххххх...тва Пламен ли е.....
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Re: .

Първоначално публикувано от arieca155
          сливката на една от снимките е доста сериозна,ако нормална кола я хакне стази скорост ще се яде жито.втората сливка която е по-малка също даде фира,фактически втората слива ги връща в канавката,иначе надолу,около 50 метра.колата е "тотал".подготвената кола си е друга нещо,само кокпита ги спасява.

Леле удара е бил зверски и като гледам колата всичко е потрошено само купето където са хората не е мръднало....

Дайте да си сложим и ния в колите по една тръбна клетка поне да уживеем ако някой пяница ни хакне
          sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от The_Game

Леле удара е бил зверски и като гледам колата всичко е потрошено само купето където са хората не е мръднало....

Дайте да си сложим и ния в колите по една тръбна клетка поне да уживеем ако някой пяница ни хакне
            не става въпрос за това да си слагаме клетки в колите,неудобно ми беше да я снимам от всички страни за да ви покажа за какви поражения става въпрос.колата сабаря дърветата със странични удари и от детв си страни,само предницата и беша здрава (маската,фарове).мисълта ми е какво може да понесе една подготвена кола (тръбите на ролбара които са по праговете бяха криви).всички сме виждали какво става с подобни на нашите коли при удар в дърво или стълб с 100 км/ч.
            карайте разумно и осторожно особенно по непознати пътища,сезона на войната по пътищата започна.

Comment

карайте разумно и осторожно особенно по непознати пътища,сезона на войната по пътищата започна.
              Хе ... че той тоя сезон май нивга не свършва у бугарско ...
              Присъединявам се и аз към апела за разумно шофиране - нека запазим повече животи! Който иска да беснее - да сяда пред компютъра и да цъка NFS ... примерно.
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

И аз така мисля,/ айде на рали, това им е работата/
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Имали са късмета да не се ударят фатално. Ето какво се случва, при удар в стълб от уличното осветление с неподготвена Алфа 145 и скорост преди удара 150 км./ч. Мисля, че от снимките става ясно. Двигателят и скоростите бяха на 30 метра от колата, лампата от стълба беше на 50 метра, самият стълб беше повален много успешно. Ударът не се усети вътре особено силно. Купето на колата, както се вижда почти не е засегнато. Единственото нещо, което не си беше на мястото вътре беше СД-то, но то не е фабрично вградено. Очевидно Алфите са доста добре "подготвени" за катастрофа, но въпреки това си е късмет да оцелееш при такъв удар, така че - карайте разумно. Над 120 км./ч. - само по магистралата и то при подходящи условия!!!
                  2014: Deutschland über alles

Comment

Сега разбирам защо 145-ците са толкова тежки - явно са с доста корави купета. БТВ, имам един приятел, дето е единствения оцелял след подобна катастрофа (удар в стълб) и то едвам се възстанови ( даже не знам дали напълно). Така че трябва да направите курбан!
                    '05 166 V6
                    '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

клипче с катастрофата на Пламен Стайков.........за информация на всички фенове на същото това място отпадна и още едно Пежо удрящо се в Митсубишито...

http://vbox7.com/play:dd1357b4
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Момчета виште какво става след удар на Алфа 145 в стълб с 130 км. Преди това има спирачен път от 50 метра

АЛФА 155 1.8TS 94г.

Comment

Ето и още

АЛФА 155 1.8TS 94г.

Comment

Първоначално публикувано от trouble
                            клипче с катастрофата на Пламен Стайков.........за информация на всички фенове на същото това място отпадна и още едно Пежо удрящо се в Митсубишито...

http://vbox7.com/play:dd1357b4
                            с риск да ме оплюете ще ви кажа че почти всяка серийна кола и без ролбари няма да е в кой знае по лошо състояние от тази при подобен удар. Намалете малко ентусиазма за подготвената кола. Ударът е сериозен но не е зверски както пише в началото. а за внимателното каране съм с двете ръце за! Както и за сложените колани, но не проформа. Защото какъвто и да е кокпит ако не са вързани вътре с колани житото си е сигурно....
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

съгласен съм че зверско е малко преувеличено,аз лично не видях как става целия момент ,бях там накрая и слушах коментарите на тези които са присъствали.в този амоционален момент ако ги бях записал как говорят ...,едва ли не как са оцелели състезателите.а за това за подготвените коли само искам да кажа че за челен удар в стълб шанс дори и малък има,но за страничен забравела.що народ си отиде от странични удари ,че и тези до тях също.

Comment

Working...
                              X