Известие

Collapse
No announcement yet.

зверско размазване на "хеброс"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Винаги се оглеждам за всякакви МПС пък и моторите се чуват отдалеч . За даването на път си има Закон и правилник, който гледам да спазвам.
    Обаче може ли моторите
    - да не ме изпреварват отдясно
    - да не ме изпреварват отляво, когато съм в най-лявата лента(къф е кефа да си между кола от едната страна и мантинела от другата...)
    - да не ме изпреварват едновременно отляво и отдясно, щото ми е трудно да гледам в двете посоки едновременно
    - да не ме изпреварват отдясно при ляв завой - това най го мразя
    - може ли да чакат като всички други по светофарите, а не да се навират между колите
    - и може ли пистовите да карат по-бавно от 200км/ч в града
    - и ако може да не карат на една гума в средата на платното
    Тия работи ако се спазват работата спи.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

ами в интерес на истината както казах има и такива дето правят простотии но има и много момчета дето си карат най прилично на пътвя и въпреки това в крайна сметка се озовават в наи добрия случай само в болница. Съгласен съм с теб цхе има много пичове дето карат като идиоти но нека бъдем честни тези с колите го правят по често
      защото ако някой ми каже че ние се мислим за безсмъртни и за това караме така бих му казал да ходи да се гръмне , лично аз прекрасно осъзнавам колко съм уязвим защото съм и от двете страни и колкото и да съм пристрастен към моторите това не означава че не изтръпвам когато някои профучи покрай мен със 200
      аз също карам със 260 но единственно на магистралата, за това и когато видя дори скутер пак му давам път макар и да не е спредимство на пътя
      такъв е моя манталитет
      sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
      Suzuki GSXR 750 W настоящ
      Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

E значи се разбрахме...
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Rider_alfa155
          ами в интерес на истината както казах има и такива дето правят простотии но има и много момчета дето си карат най прилично на пътвя и въпреки това в крайна сметка се озовават в наи добрия случай само в болница. Съгласен съм с теб цхе има много пичове дето карат като идиоти но нека бъдем честни тези с колите го правят по често
          защото ако някой ми каже че ние се мислим за безсмъртни и за това караме така бих му казал да ходи да се гръмне , лично аз прекрасно осъзнавам колко съм уязвим защото съм и от двете страни и колкото и да съм пристрастен към моторите това не означава че не изтръпвам когато някои профучи покрай мен със 200
          аз също карам със 260 но единственно на магистралата, за това и когато видя дори скутер пак му давам път макар и да не е спредимство на пътя
          такъв е моя манталитет
          е аз се оглеждам преди да правя маневра оп гледам на огледалата няма никой и след 1 секунда ме застига мотор с 200

сега и ще ти покажа един пример с един мой приятел който се поспря малко да видиш на гледно за какво става дума без да ти пиша гледай клипчето след средата като поччне да кара в града

http://vbox7.com/play:a380a315

изпреварва на задна по осовата линия

Comment

Е и?
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
              Е и?
              нии ли трябва да ги пазим или те сами да се пазят и да пазят другите

Comment

И ние и те
                Нужно е само по малко внимание и от двете стран, и няма да има проблеми!
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                  И ние и те
                  Нужно е само по малко внимание и от двете стран, и няма да има проблеми!
                  точно затова говорих

Comment

тоз младеж за мене е камикадзе! ето заради такива на мотористите им викат донори!!! и кво? дали се е почувствал по-космат и му пораснала пишката след тези идиотии?? ами ако този иначе мега добър професионалист изпусне поднасящия мотор и се нахака под гумите на насрещната кола кво праим? лежиме го като за човек!!! изрод долен!
                    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

не е нужно да се обиждаме и ще ти кажа защо първо мотора се управлява 100 пъти по лесно от кола, и когато го поднася на една страна по този начин мотора си е достатъчно стабилен за да няма шанс да падне, кажи ми ти колега дето казваш че човека е изрод
                      ти не си ли правил простоии с колата???
                      айде не ми казваи че си света вода ненапита че колкото и да ми говориш не можеш ме обеди
                      аз също съм ги правил тези неща с мотора
                      но никога при такива условия като този пич
                      засичал съм го из града момчето дето кара мотора и честно казано най често си кара съвсем нормално....
                      и какво? това че е правил изпълнения го прави изрод???
                      хехехе ами тогава всички сме изроди.......

Comment

ами колега аз нямам нищо против моторджиите - напротив симпатизирам и винаги давам път и ги пазя! дори много често се чудя защо не съм се метна на един чопър още ама има време.... но е адски безотговорно да караш по този начин в града! да правил съм простотии но никога в градските улици не съм дърпал ръчна на двулентов път и не съм поднасял срещу насрещно идваща кола! никога не съм правил челна стойка примерно доакто карам за да се види колко съм добър! има си писти и там се правят тези неща! аз лично исъзнавам че кото карам кола съм опасен не само за себе си но и за останалите хора наоколо и се съобразявам с това! пича с мотора не съм го виждал как кара по принцип, но от клипчето видях само как за около 10 минути наруяи има-няма 4-5 члена на ЗДП!!! много се дразня на типове с мислене "аз съм много добър и на мен не може да ми се случи случка" е да ама може. ти виждал ли си какво остава от кола след акто е ударена странично от мотор летящ с над 200? аз съм виждал и имам снимки, които никога няма да кача тук! един младеж с Шкода излизайки от странична улица на булевард вижда в далечината 2 фара и си излиза леко за да влючи по празния булевард в 2 през нощта. двата фара обаче са двама карачи които също са си мислели че на тях не мове да им се случи защото са много добри (единият е състезател). резултата - 1000 кубикова ямаха се врязва в дясната врата на Шкодата и моториста събира буквално покрива на колата на площ от 5 см с каска. мотора е на яофьорската седалка и е с размери метър на метър. по здравото стъкло на задната лява врата има парчета мозък от моториста а 19 годишния младеж, който и идея си нямал колко е добър моториста е на парчета. резултата е 2 трупа и две съсипани семейства заради това че на нчкого не му се случват такива неща!

Comment

напълно ясно осъзнавам това което казвааш колега и аз съм бил свидетел на подобни катастрофи преди 3 години в софия на булеварда над константин величков ( не се сещам за името му сега) как едно момцхе на 27 години се заби в такси каращо в насрещното платно, таксито кара със 160 мотора със 120 момчето излетя от мотора и се заби в стълба на една спирка и главата му беше в корема, кофти картинка, и единственото което каза таксиметъра беше "имам клиенти, бързам.." и какво се получава тогава??
                          реално погледнато далеч по често среана гледка е да видиш кола да прави изпълнения из града с ръчна мръсна газ и т.н. от колкото такива изпълнения от мотористи, но то и хроникатаси показва
                          далеч по малко са катастрофите с мотори от колкото с коли, по скоро на шофьорите на леки автомобили им се върти мисулта че са неуязвими и на тях няма да им се случи .... всеки който се е качил на мотр осъзнава че е с идния крак в гроба, и в повечето случай другия се прехвърля с помоща на някои неразумен водач на лек автомобил, и за да обобщим казаното до тук... алкохола не прощава на никого

Comment

съгласен съм колега!
                            обаче пък и много повече коли има за това има повече катастрофи! аз не толерирам нито безресъдното каране на мотор, нито безрасъдното каране на кола! ама у нас всеки си знае че като го сппрът с 200 в града ще цака на полицая известна сума и айде довиждане! а пък тези карачи )най-честно на една небезизвестна немска марка автомобиил със задно предаване) които дърпат ръчна където си искат просто нямам думи! един сладур преди време спря на 10 сантиметра от прясно боядисаната и оправена предна броня на ГТВ-то защото реши че да влезне на мръсна газ в завой с релси с БМВ е добра идея и докато чинно си чаках първа кола на светофара го виждах как ме стнася и после се възползвам от него сексуално!! всякакви ги има! карай си спокойно в града и като те влече дрифта - има си писти, като те влече да видиш колко ще вдигне кошницата - има си писти, като искаш да караш на една гъпа МПС има си писти. ама то простотията по хората ходи! високи скорости си позволявам само на магистрала и то в разумни граници и пак съм за ебане!!!!

Comment

жалкото в случая е че малко хора мислят като тебе и мене аз също не спозволявам простотии при градско каране , и също така на магистралата се отпускам да карам по бързо
                              пример когато купувах алфата я взех от пловдив и ходих до софия с нея, тогава реих да тествам колко върви 215 км.ч и след това си продължих с карането ама със скорост 120 - 140
                              с мотора е същаат работа видях го че върви с 270 , но го карам със 120 извънградско, и 60- 80 градско то няма кога да вдигнеш повече
                              е не казвам че ен се отпускам да карам на задна гума но се суобразявам с движението и не карам на задна гума когато пред мен или зад мен им акола а още по малко да изпреварвам по този начин
                              колкото повече хора прочетат тази тема толкова по добре.........

Comment

http://dnes.dir.bg/2008/06/13/news3098480.html

Comment

Working...
                                X