Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за подходящ хотел в Родопите или Стара планина

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за подходящ хотел в Родопите или Стара планина

Здравейте колеги, имам следната молба - препоръчайте ми хотел в едно (или повече) от следните места:
    Широка лъка, Триград, Стойките, Шипково, Рибарица.
    Гледах доста по сайтове за почивка, но все пак предпочитам и мнението на хора, които са били вече там и са останали доволни (или недоволни) от даден хотел.

Благодаря предварително!
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

В Рибарица е много хубав хотела Евъргийн Палас. На другите места не съм бил, но близо до Триград и Широка Лъка се намира Девин, което е едно невероятно градче и също така има един невероятен хотел Спа Хотел Орфей. За другите градове можеш да влезеш в visit.bg там има много хотели от които можеш да си избереш.

Comment

Мен Хотел Рибарица си ме кефи, евтин е и не е толкова зле, поне преди 2 год. не беше
      Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от rapid_boy
        В Рибарица е много хубав хотела Евъргийн Палас. На другите места не съм бил, но близо до Триград и Широка Лъка се намира Девин, което е едно невероятно градче и също така има един невероятен хотел Спа Хотел Орфей. За другите градове можеш да влезеш в visit.bg там има много хотели от които можеш да си избереш.
        В Орфей съм бил и да ти кажа тия 5 здезди дето сам у дали са мааааааааааалко попресилени макс. 3
        Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от odisey
          Първоначално публикувано от rapid_boy
          В Орфей съм бил и да ти кажа тия 5 здезди дето сам у дали са мааааааааааалко попресилени макс. 3
          Нали знаеш че Орфей има два корпуса, единия е луксозен, другия е стандартен, и двата специално са идвали хора от Германия за да ги оценяват и и за двата са казали че са петзвездни. Не знам как реши че е 3 звезди тоя хотел, но щом ти така си казал, така трябва да е

Comment

Ако решиш нещо за Тетевен или Рибарица мога да помоагам. А и за Шипково мога, ама там не ми харесва. Чифлика или Априлци около Троян. Незнам какво искаш, но ако си решил Тетевенския балкан ти препоръчвам Черни Вит. Там е за почивка, тихо и спокойно. Рибарица стана като Китен и Приморско.
            Alfa Romeo 145 1.9 JTD
            http://bendidas.hit.bg/

Comment

Първоначално публикувано от pipi
              Ако решиш нещо за Тетевен или Рибарица мога да помоагам. А и за Шипково мога, ама там не ми харесва. Чифлика или Априлци около Троян. Незнам какво искаш, но ако си решил Тетевенския балкан ти препоръчвам Черни Вит. Там е за почивка, тихо и спокойно. Рибарица стана като Китен и Приморско.
              Искам следващата седмица да отида за 3-4 дни
              Много рових из нета и гледах много хотели, но все пак предпочитам да отседна в някой проверен.
              Черни Вит ми звучи добре, Априлци също.
              Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

В Черни Вит знам за един хотел (хижа), до който с ниска алфа трудно ще стигнеш, ако не са оправили пътя. Ако искаш там кажи да питам. А в Априлци са много.
                Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                http://bendidas.hit.bg/

Comment

Отивай в Триград или около Смолян Ако е за почивка и спокойствие, по-голяма магия от Родопи-те няма Там ше си намериш на место нещо Кво толкова го мислиш ? Отиваш да си починеш - не ти трябва програма
                  Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

в Триград от поне 3 години насам няма места от май до ноември, ако не си си направил резервации поне 3 месеца по-рано

дори и мухлясалата хижа се пълни до козирката

вече не е гот там, много пренаселено стана
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim
                      в Триград от поне 3 години насам няма места от май до ноември, ако не си си направил резервации поне 3 месеца по-рано

дори и мухлясалата хижа се пълни до козирката

вече не е гот там, много пренаселено стана
                      Па и град не е даже
                      А иначе за съжалиние навсякъде където беше по диво има народ, пубери, селяни и голф игрища
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Working...
                      X