Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво става с ЦСКА...?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе стига сте се карали де ..... Факт е че има 2-3 мача в годината които се чакат с интерес ( независимо кой отбор играе ) . Ама сега ни лишиха и от това .... .
    Така е като си имаш работа с цигани и томовци ( томов специално пиша с малка буква ) така ще е !!!!
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

немога да разбера защо всеки се прави на интересен все едно знае от първа ръка как стоят нещата.

Относно кредитите според медиите 10-14млн (сумата варира) са към банки - т.е. те са разсрочени (незнам някои да взема кредит и да дължи 100% от сумата на една вноска). Задълженията към данъчни и прочее вероятно е трябвало да ги платят.

По въпроса с лиценза обаче има само един отнет лиценз на отбор в Европа за тая година - на Земун (засега) - във всички медии всеки си пише каквото реши и най вече много хора расъждават върху ситуацията, анализират така да се каже при това крайно субективно (7дни спорт най вече, тъй като твърдят че те са знаели всичко много отрано освен това собственик им е Батков).

Вината на Батков - не е в това че е похарчил парите на ЦСКА, а че знаеше решението преди то да излезне и направи всичко възможно да се стигне до тази олелия, която накрая може да се окаже за нищо. 99% съм сигурен че ЦСКА във В група няма да иде за ЕКТ нещата са 50/50.

Томов - той си е томов, квот може краде, Дучето - уял се е ама иска още да яде за чужда сметка единствения човек в държавата с професия "фен" (може би и тоя на левски но не се сещам името му)

И последно - от УЕФА казаха че ще разглеждат на 5ти документите които и пратят комисиите от всяка държава и също че не е проблем отбор да не играе в ЕКТ но да играе в регионалното си първенство.

Колкото до злобеещите левскари - съвсем неуместно в предвид ръководстовото ви, собствениците ви(реалните) и най вече треньорския екип.
      Honda CB 500
      Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
      Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
      Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

По принцип това е жалко за бг футбоал - независимо от кой отбор си.
        Ама още по тъпо и жалко е ако има слепи фенове на ЦСКА които вярват на оправданията на Томов, че има заговор - какъв заговор никой не може да изхарчи парите на ЦСКА и да им натрупа дългове - освен самите те - заговор за 17 параметъра по които ЦСКА не отговаря . Просто за лицензията има един лист с въпроси за отговор на които е нужен документ - отговорите са "ДА" или "НЕ" е ЦСКА като не представи нужния документ няма как да пишат.
        Значи по неже работя с контролни листа давам пример.
        Удостоверение от НАП за липса на изискуеми задължения- ДА или НЕ
        Вчера ми става много смешно като цитират Реал Мадрид че имали задължения 240 млн - има разлика между задължения и просрочени задължения - едно е една фирма да има заем и да си плаща вноските , друго е да спре да плаща заема
        А ако си спомнята Мишел Платини какво казваше - че УЕФА ще е безпощадна към финансовата дисциплина и неплащане на трансферни суми. Това беше основното му мото в кампанията му за УЕФА

И на фона на всичко това да ми твърдят че има заговор - все едно да кажеш "кой ми сра в гащите?"
        Истинските фенове трябва да настояват за обявяване на ЦСКА за публично АД , да се листва на борсата , да са прозрачни всичките му финанси (както са повечето големи клубове) феновете да закупят акции , да участват в ОС и т.н.т
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

С Мангал начело и Лупи лъжицата президент какво може да стане...
          Я прочетете какво става и с Кремиковци.
          Оправданията за конспирация срещу прасетата са вече толкова изтъркан рефрен, че само за цирка стават
          А феновете им да вземат да спрат да мразят преди всичко и повече от всичко, може пък да прогледнат!

Чува се, че и Ботев щяли да останат без лиценз (за А ПФГ)!
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

@lord_chuldarkar

Мисля че неуспорим факт е че цска последните години е замесен в достатъчен брой скандали относно трансферни суми и неустойки... тъй че моля те не говори наизуст...

Ще спомена няколко случая:

1. Лео Лима (разтрогна за неизплатени заплати след това предния му клуб сезира УЕФА че цска не си плаща траншовете... цска беше пред запор на всички трансфери)

2. Родриго Соуса (същата работа като Лима)

3. Стойчо Младенов (много смех има тука... още не му бяха изплатили неустойката от предния престой, а го назначиха пак)

4. Пламен Марков (спечели дело с/у цска и бяха принудени да му платят неустойката в пълен размер)

5. Шикодзе Удожи (не съм сигурен но мисля че само благодарение на това че шефа на вихрен се е съгласил да разсрочи траншовете не сте под запор на трансферите)

6. Здравко Лазаров (момчето се разбра с Лупи, след което 2-3 пъти му намалиха предложената заплата и така и до трансфер не се стигна)

7. Матко, Дзеферович, Ландзаат и компания знайни и незнайни футболни смешници със има няма един пълен мач за цска в цялата си кариера и в същото време по високи заплати от тези на българските момчета

колкото до заемите от банката тъй като и аз имам такъв и съм наясно... забавиш ли се и идват със съдя изпълнител... но тук идва въпроса на цска какво ще вземат като нямат собствена база... може би правата на играчите ви?

Първоначално публикувано от lord_chuldarkar
            Колкото до злобеещите левскари - съвсем неуместно в предвид ръководстовото ви, собствениците ви(реалните) и най вече треньорския екип.
            А относно злобеенето .. ами какво очаквате като дори по време на най-голямата криза в цска вие се занимавате с Левски и неговото ръководство... оправете си вашите неща, ние ще си оправяме нашите...

Поздрави
            Не става само с Алфа, требе и акъл...
            Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
            Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

И други години сме пропускали европейски турнири ще се оправим, сините фенове да си гледат тяхното отборче.
              156 1.8 TS

Comment

Купа на УЕФА ще има за всички ))) не се блъскайте )))

айде още 3 дни и почва европейското
                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

аз съм цесекар повече от 30 г.,но моите уважения към Т.Батков който днес излезе по ТВ и точно и ясно обясни ситуацията(по принцип-без значение ЦСКА или ЛЕВСКИ).Има си точки за спазване,има си дати такива и толкоз.В крайна сметка като не си платиш тока ти го спират и това е.А нашия тюфлек Томов първо не дойде,а за капак прати тоя мишок Гарибов който не можа нито да убеди някого в нещо,нито се опита.И най лошото в случая е че търсят някакви конспирации и под вола теле,а не да станат и да кажат :осрахме се,няма пари,досега карахме на кредити и т.н.А относно ставането на шампиони без пари ще кажа че не само не е без пари,ами е с кредити което емного по -зле..........В заключение ще кажа:каквото кажат UEFA това ще е,за "В" мисля ви е ясно че няма как да стане,но от 2009 незнам колко отбора ще има(професионални) в България.Ще видим

САМО ЦСКА

Comment

Първоначално публикувано от rammstein4o
                    ... оправете си вашите неща, ние ще си оправяме нашите...

Поздрави
                    за говоренето на изуст мисля че съм уточнил в предния си пост, че това са неща тиражирани в медиите, нито защитавам томов нито плюя батков аз си имам мнение и за двамата - а то е че са двете страни на една и съща монета, две мухи на едно и също лайно и прочее.

а за цитата от твоето мнение мога да ти отговоря в същия стил - направете си тема "какво става в левски" и си пишете там по същия въпрос ние феновете на ЦСКА ще си пишем тук и готово, няма да се налага да чета коментари като - прасета, чорбари, цуца и прочее.

Не мисля че е нужно да отговарям дори на такива определение тъй като този които ги е писал вече е бил наказан от майката природа с лишаване на необходимия брой мозъчни клетки.

Мнението ми за случая ЦСКА е че в момента се дига шум до бога, но като излезне становището на УЕФА ще се види кой какви ги е надробил - за ЦСКА ясно няма пари и се опитва да мине между капките всички знаем за възможностите на Томов за Левски какви ще са ползите не се знае засега чува се че и Милан се точат за място в ШЛ а Рейнджърс са с отнет лиценз за хулигански прояви.
                    Honda CB 500
                    Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                    Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                    Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

ЦСКА е аут от Европа окончателно

ЦСКА остана без лиценз от УЕФА

Администрацията на УЕФА е разгледала всички представени документи във връзка с лицензирането и допускането на ЦСКА да участва във Шампионска лига на УЕФА за сезон 2008/09 година, както и изпратеното писмо от БФС.
                      УЕФА ясно изразява своята позиция като подчертава, че трябва да бъде гарантирано еднакво и равнопоставено третиране на всички клубове и не могат да бъдат допускани изключения и да се дават отсрочки.
                      Така УЕФА отказва да издаде лиценз и не допуска ЦСКА да участва в Шампионска Лига на УЕФА за сезон 2008/09 година, като това решение е окончателно.

http://news24.bg/newsDetail.php?new_Id=2770

Александър Томов официално подаде оставка

Томов напусна управата на ЦСКА

Президентът на ЦСКА Александър Томов официално е подал оставка, след като "червения" клуб е бил уведомен от УЕФА, че е невъзможно да получи лиценз за участие в евротурнирите.
                      "Длъжен съм да го направя, но ще продължа да помагам на ЦСКА. Аз съм президент и трябва да прикрия по-младите си колеги и ще поема цялата вина. Не се занимавам пряко с управлението, но няма да обвинявам никого, че не е успял да реши проблемите тази седмица", заяви Томов за "Дарик".
                      "Засега няма пред кого да подам оставка, но ще намеря", каза Томов. Той допълни, че предава управлението на клуба в ръцете на Емил Костадинов.

http://news24.bg/newsDetail.php?new_Id=2771
                      Алфа Ромео 156 2,4 ЖТД `98

Comment

Честито на всички сини фенове и да няма много по канчето, че после ще ги скъсам от гавра :P
                        156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Violator
                          Честито на всички сини фенове и да няма много по канчето, че после ще ги скъсам от гавра :P
                          Кво честито, сега ние трябва да се излагаме вместо вас.
                          И да си кажа мнението. Не мога да разбера там разни дучета, мучета какво са се разпищяли как било гавра с футбола, легендарен тим, народа блабла. Еми не покриват изискванията и тва е. Ювентус видяхте ли какво ги направиха? Играха си като пичове в долната дивизия и сега пак са си в Серия А. Като не си по правилата те наказват.
                          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

И други години сме пропускали европейски турнири ще се оправим, сините фенове да си гледат тяхното отборче.
                            Абе вие първо влезте в шампионска лига, после се силете дали сте отборче или не, мина времето когато Добри Джуров ви крепеше да сте шампиони всяка година, сега веднъж на 5 г. и то ако Батков реши да провава играчи, иначе и това го няма
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Да съгласен съм, няма да играем и да пищи и да не пищи това е, но е хубаво закона да е какъвто за едните такъв и за другите

Violator написа:
                              Да съгласен съм, няма да играем и да пищи и да не пищи това е, но е хубаво закона да е какъвто за едните такъв и за другите

Абе вие първо влезте в шампионска лига, после се силете дали сте отборче или не, мина времето когато Добри Джуров ви крепеше да сте шампиони всяка година, сега веднъж на 5 г. и то ако Батков реши да провава играчи, иначе и това го няма Laughing Laughing

Ние когато сме играли на полуфинали вие сте въздишали само пред телевизорите Twisted Evil

Comment

Violator написа:

Абе вие първо влезте в шампионска лига, после се силете дали сте отборче или не, мина времето когато Добри Джуров ви крепеше да сте шампиони всяка година, сега веднъж на 5 г. и то ако Батков реши да провава играчи, иначе и това го няма Laughing Laughing

Ние когато сме играли на полуфинали вие сте въздишали само пред телевизорите Twisted Evil

А пък когато Левски е играл ЦСКА даже не е била идеен проект и са използвали съкращението като- централна свинска кочина албена.
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X