Известие

Collapse
No announcement yet.

Хамериканците в шок - бензина им станал леф и трийсе....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хамериканците в шок - бензина им станал леф и трийсе....

......били много притеснени как щели да свързват двата края, започнали масово да се ориентират към по икономичните малолитражки дето не са повече от 3 хиляди кубика......конгреса се самосезирал и почнал разследване що така - един от изводите - китайците и индииците изведнъж мноо забогатели и си накупили много коли и вдигнали световния разход....нищо че досега щатите като не повече от 2% от населението на земята консумират над 15% от световния нефт.......
    Мисля така лекичко да ги прокълна - А дано лев и четирсе да им стане литъра, че да видят те тогава.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

еееее ти не си човек ве.... ни та и срам
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Никакъв срам нямам - бесрамник пълен......жив американец.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Те си го плащат по друг начин
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
        Opel Astra J GTC

Comment

Да, по друг начин )) ние им го плащаме ))))
          Виж Алфата ...

Comment

А като бензина им е на галони познай кога се сещат че колата им харчи повече ( примерно) Горките хамериканци ще трябва сега хората да си слагат АГУ на чопърите
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Абе да се научат да карат коли 1,1 1,3 .1.6
              Баси тука считаме 2,5 за зверския двигател тия считат 3.0 за малолитражка. Базовото БМВ 3 ка за щатите е 328i следват 330i и 335i - други двигатели не се предлагат . дапочват да карат коли като европейците и японците а не базов двигател да им е 4,7 литра
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Какво искате от идиоти ? Те и като им видиш колите.... как па нема една красива за разнообразие ?
                Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Не мога да разбера, явно всички имат нещо лично против американците. Какво като са им големи двигателите. Това е част от тяхната история и култура. За тях автомобила е свещено нещо, затова са се притеснили, че при увеличените цени на горивата, ще трябва да зарежат любимите си стари коли и да се насочат към вносни малолитражни автомобили. И изказвания от рода: "ние им го плащаме" просто ме карат да се смея. Кое точно им плащаме не ми е ясно. На John Smith от Texas примерно какво точно му плащам аз??? Не ми е ясно. Аман от АНТИАМЕРИКАНЦИ. Като стане въпрос обаче за изгоди от там, гледай какво става с антиамериканците - всеки се обзавел с нов лаптоп, ново не знам си какво, някой щял кола да си внася от там. Аз не съм им някакъв луд фен, не съм ходил там, не съм видял хората. Според мен там си имат всякакви проблеми, които на нас не са ни известни и не ни засягат, така че е неадекватно да се правят коментари от рода на: гадно да им е!!!! да мрат там!!!! да почнат и те да си плащат!!!! и т.н. А за антиамериканците моето мнение е следното: Аз с такива хора не ща и да имам нищо общо. Разсъжденията им ми се струват безсмислени и водени от някакви комплекси. Който желае да си плюе която нация иска. Преди да почне обаче да си помисли толкова ли сме цъфнали и завързали ние в България, че само да се чудим кого друг да оплюем.
                  145 1.9 JTD '99

Comment

алоу
                    стига сте разсъждавали тако членове на бкп бе: "като е скъпо да се ограничи консумацията"

тръшки

като е скъпо се увеличават приходите и представа да е скъпо

бедността Е порок

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Не са само американците "Цените на храните и горивата в Европа растат неудържимо" http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1204955 май накрая коли ще останат само в арабските държави
                      Алфа Ромео 156 2,4 ЖТД `98

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                        Баси тука считаме 2,5 за зверския двигател тия считат 3.0 за малолитражка. Базовото БМВ 3 ка за щатите е 328i следват 330i и 335i - други двигатели не се предлагат . дапочват да карат коли като европейците и японците а не базов двигател да им е 4,7 литра
                        Не си много прав, защото много голяма част от хората там карат само па магистрала и ти е пределно ясно, че кола 1.1 и 1.8 горят почти еднакво като 1.1 на магистралата за 1-2 години ще се скапе двигателя, а там ремонтите на двигател и скорости на се правят.
                        Тука ако имахме магистралите и разстоянията на САЩ нещата щяха да са различни. И при тях в момента има доста сериозно търсене на икономични автомобили, а и там дизела не е популярен сред леките коли.

@odisey какво им плащаме ние, че нещо не разбрах при положение че имаме 2 млн коли и 50% от тях газови. Имаш ли представа колко им струва "екскурзията" в Ирак
                        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                        Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
                          Първоначално публикувано от BatVas
                          Не си много прав, защото много голяма част от хората там карат само па магистрала и ти е пределно ясно, че кола 1.1 и 1.8 горят почти еднакво като 1.1 на магистралата за 1-2 години ще се скапе двигателя, а там ремонтите на двигател и скорости на се правят.
                          Тука ако имахме магистралите и разстоянията на САЩ нещата щяха да са различни. И при тях в момента има доста сериозно търсене на икономични автомобили, а и там дизела не е популярен сред леките коли.

@odisey какво им плащаме ние, че нещо не разбрах при положение че имаме 2 млн коли и 50% от тях газови. Имаш ли представа колко им струва "екскурзията" в Ирак

Не сме само ние дето им плащаме..........
                          Абе вие хора , слепи ли сте ?!?!? Американците бомбардират всичко дето не им харесва , борят се с глобалното затопляне най усилено с такива държави като наща ( при положение че те са най големия замърсител ).... Има само няколко държави дето не им се дават ( по слабите от тях се бомбардират и се принуждават на сила да им испълняват желанията , тези войски се казват миротворчески ). За държави като Индия , Китай , Русия просто не им стиска щото ония могат и да отговорят. Говорят за демокрация а в същото време те са с най силна цензура , и се стремят към световна диктатура ......... Нямам нищо против американците , но съм много против техната политика . Защо трябва вечно да сме послушните деца на големите???? Първо беше СССР , сега американците с тяхната ненормална демокрация ....... Прави каквото ти казваме и ето ти захарче ...... Събудете се малко де .....
                          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                            алоу
                            стига сте разсъждавали тако членове на бкп бе: "като е скъпо да се ограничи консумацията"

тръшки

бедността Е порок

Изказване, достойно за участник в класация на "ФОРБС", само че не те видях там И ти си от "прокажените" май
                            Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
                            Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
                            Thank you, VFTI, thank you!

Comment

Първоначално публикувано от Wolfy
                              Първоначално публикувано от търтей
                              алоу

тръшки

бедността Е порок

Изказване, достойно за участник в класация на "ФОРБС", само че не те видях там И ти си от "прокажените" май
                              да си забелязал да се оплаквам от цените на нещо?
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                              X