Известие

Collapse
No announcement yet.

Хамериканците в шок - бензина им станал леф и трийсе....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[quote=търтей]
    Първоначално публикувано от Wolfy
    Първоначално публикувано от "търтей":3mmdh532
    алоу
    стига сте разсъждавали тако членове на бкп бе: "като е скъпо да се ограничи консумацията"

тръшки

като е скъпо се увеличават приходите и представа да е скъпо

бедността Е порок

Изказване, достойно за участник в класация на "ФОРБС", само че не те видях там И ти си от "прокажените" май
    да си забелязал да се оплаквам от цените на нещо?[/quote:3mmdh532]

Не, напротив - усеща се дори едно задоволство от повишаването на цените - интересно ти е може би как хората с по-малки възможности ще свържат двата края... Ноо това е офтопик и няма смисъл да продължаваме споровете за бедните и богатите
    Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
    Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
    Thank you, VFTI, thank you!

Comment

Първоначално публикувано от lgancho
      Не мога да разбера, явно всички имат нещо лично против американците. Какво като са им големи двигателите. Това е част от тяхната история и култура.
      Те нямат особенно богата история, Албания има по - богата култура в истинския смисъл на думата.
      Като стане въпрос обаче за изгоди от там, гледай какво става с антиамериканците - всеки се обзавел с нов лаптоп, ново не знам си какво, някой щял кола да си внася от там.
      Те не са американски, а са Тайвански, Китайски и прочее.....
      А за антиамериканците моето мнение е следното: Аз с такива хора не ща и да имам нищо общо. Разсъжденията им ми се струват безсмислени и водени от някакви комплекси. Който желае да си плюе която нация иска. Преди да почне обаче да си помисли толкова ли сме цъфнали и завързали ние в България, че само да се чудим кого друг да оплюем.
      Ако преди 2-3ста години еврейте бяха решили да си направят една супердържава не там, а на балканския полуостров сега и ние щяхме да сме токи и жица.......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

ФЕРАРИСТ– Много си прав за това ,но малко хора го разбират
        146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

Е - всеки си има право на мнение и разбирания, аз не искам да коментирам кой е крив и кой прав, имам си мнение, уважавам мнението на другия, но винаги имам право да не се съглася с него......
          Имам двама първи братовчеди в САЩ, една леля, и още няколко познати, и въпреки че не претендирам като много запознат с техния начин на живот, все пак храня огромна ненавист към всичко с марка Америка - ся може някой да изреве че съм голяма гад че изпитвам омраза, но пък аз не претендирам да съм св Николай Чудотворец, и не отричам за пороците си......тамошното население е обсебено от манията че са богоизбрани, огромно чуство за самочуствие, и полицейщина на ента степен.....това че били страната на свободата е пълна глупост, не искам да гадая но все си мисля че ако при нас съборят две сгради като СТЦ да речем, и изтече достатъчно информация и достатъчно научни мнения и обосновки на доста професори и светила в областите за това че сградите са паднали не от самолетите забили се в тях, а от експлозиви заложени предварително в сградите, какво ли ще е настроението на българина - все се надявам, а и мисля че ние не сме все още толкова зомбирани и зависими от медиите както те.......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
            Не мога да разбера, явно всички имат нещо лично против американците. Какво като са им големи двигателите. Това е част от тяхната история и култура.
            Те нямат особенно богата история, Албания има по - богата култура в истинския смисъл на думата.
            Като стане въпрос обаче за изгоди от там, гледай какво става с антиамериканците - всеки се обзавел с нов лаптоп, ново не знам си какво, някой щял кола да си внася от там.
            А за антиамериканците моето мнение е следното: Аз с такива хора не ща и да имам нищо общо. Разсъжденията им ми се струват безсмислени и водени от някакви комплекси. Който желае да си плюе която нация иска. Преди да почне обаче да си помисли толкова ли сме цъфнали и завързали ние в България, че само да се чудим кого друг да оплюем.
            Ако преди 2-3ста години еврейте бяха решили да си направят една супердържава не там, а на балканския полуостров сега и ние щяхме да сме токи и жица.......
            Еми добре, тъй като и аз уважавам правото всеки да има мнение, явно ти си от хората с които не бих си приказвал, обаче неправилно си коментирал някои неща от моето мнение, което си цитирал. За първата забележка - имах предвид автомобилната им история и факта че начина им на живот е такъв какъвто се сега благодарение на автомобилите. Там това си е направо религия за много хора. То е ясно че като цяло историята на щатите е много по-кратка от тази на други страни. За втората забележка - ми купи си ги тогава от Тайван, Китай и прочее. Няма значение къде се произвеждат, хората ходят в USA и от там си ги купуват, това ми е мисълта. А третото за евреите не го разбрах, ако може да ми обясниш какво имаш предвид?
            145 1.9 JTD '99

Comment

а ако им стане 2.54 за литър даги видим тогава тарикати
              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

За втората забележка - ми купи си ги тогава от Тайван, Китай и прочее. Няма значение къде се произвеждат, хората ходят в USA и от там си ги купуват, това ми е мисълта.
                Това не го разбирам - при положение че се правят в Азия, и изнасят за всички континенти, защо е нужно някой да ходи там да си ги взима????

А третото за евреите не го разбрах, ако може да ми обясниш какво имаш предвид?
                Ми няколко фамилии еврейски банкерчета решили че в Европа нещо ще е кофти за тях, и се изнесли към тогава все още "полуобетованата" Америка, и я направили това което е сега......

Comment

[ А третото за евреите не го разбрах, ако може да ми обясниш какво имаш предвид?[/quote]

Май си само ти който не е разбрал че САЩ се управлява от евреи.........
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Еврейте покрай САЩ и 2/3 от света управляват, то ако не бяха те израел отдавна нямаше да го има на картата. колкото до бензина ми то и ние ако нямахме акциз...

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Това не го разбирам - при положение че се правят в Азия, и изнасят за всички континенти, защо е нужно някой да ходи там да си ги взима????
                      Няма нищо за разбиране, просто така сочат фактите. Огледай се в обявите продава и ще видиш само в нашия форум колко техника внесена от САЩ се продаде, пък ако разгледаш и някъде където има повече обяви за техника ще се убедиш сам. И причината е че там са по-евтини отколкото в Европа. Не знам защо ама е така. Какво да се прави, ако имаш възможност да ида на екскурзия или по друга работа до там и аз щях да си довлека 2-3 неща.

Ми няколко фамилии еврейски банкерчета решили че в Европа нещо ще е кофти за тях, и се изнесли към тогава все още "полуобетованата" Америка, и я направили това което е сега......
                      Да за това съм съгласен, но не можах да го разбера от предишното ти мнение, защото точно вчера гледах един филм за създаването на Израел и нещо се обърках с това дето писа за да си създадат държава на Балканите и другото. И освен това не твърдя, че САЩ са най-великите на света, че са богоизбрани едва ли не. Обаче и там живеят хора. Ако тази тема е с цел да им се присмеем на трудностите, браво на нас. Постъпваме много добре. Нека им е гадно и на тях. То това го има и в друг контекст:
                      Не е важно на мен да ми е добре, а и на Вуте да му е зле.
                      То си се присмиваме помежду си, пък какво остава за някакви си други хора, които даже не са българи.

Първоначално публикувано от Orm
                      Май си само ти който не е разбрал че САЩ се управлява от евреи.........
                      Колега не си мисли, че само ти си открил че луната се върти около земята. Не е правилно да ме изкараш едва ли не заблуден в живота, защото на момента не съм мислил в контекста на това, което е написал колегата. Пък и като не съм разбрал съм попитал нали?
                      145 1.9 JTD '99

Comment

Еми добре, тъй като и аз уважавам правото всеки да има мнение, явно ти си от хората с които не бих си приказвал, обаче неправилно си коментирал някои неща от моето мнение, което си цитирал. За първата забележка - имах предвид автомобилната им история и факта че начина им на живот е такъв какъвто се сега благодарение на автомобилите. Там това си е направо религия за много хора. То е ясно че като цяло историята на щатите е много по-кратка от тази на други страни. За втората забележка - ми купи си ги тогава от Тайван, Китай и прочее. Няма значение къде се произвеждат, хората ходят в USA и от там си ги купуват, това ми е мисълта. А третото за евреите не го разбрах, ако може да ми обясниш какво имаш предвид?

Правиш ми голям смях да знаеш колко трябва да си прост, че културата и религията да са ти свързани с автомобилите- прост, по- прост, най- прост, американец отностно лап топите- хамериканците ги купуват ефтино от Тайван продават ти го скъпо в Хамерика и ти си мислиш, че си на далавера (друг е въпросът, че тука е още по скъпо) А в Тайван хората мизерстват, за да може бай ти Джон от Мисисипи да има 3 лап топа и да се чуди за какво да му. А за евреите щом не си го разбрал- no comment!

P.S. А като си гледал филм за Израел не можа ли да разбереш, че Израел го създадоха американските евреи? Ако и това незнаеш-- ти си кандидат за истински американец, честито
                        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                          Правиш ми голям смях да знаеш колко трябва да си прост, че културата и религията да са ти свързани с автомобилите- прост, по- прост, най- прост, американец
                          Радвам се че ти влияе така, важното е хората да са весели. Ако не си забелязал аз не съм обидил никого лично. Ти ме обиждаш, ще го запомня. А по това което си критикувал по моите мнения:
                          Ти изобщо прочете ли какво съм писал? Нямам намерение да ти обяснявам, просто прочети пак и се опитай този път да вникнеш и да си отговориш сам на терзанията. Ама то няма нужда. Ти от самото начало ме смяташ за идиот явно, защото съм на различно от твоето мнение. Тия неща дето ги писа предположи ли, че може и аз да ги мисля, а не само ти? Аз само написах няколко факта и всички се изредиха да ми казват какво мисля... Тука всички явно четат мисли. Аз ако знаех, че дискусията ще се измести в "Какво мисли lgancho??", нямаше изобщо да му пиша в темата на човека.

И да не забравя.... извинявай ако с това мнение съм те обидил О Велики и Всезнаещи Mind_Control, защото явно се мислиш за по-велик от мен та да ми държиш такъв език.
                          145 1.9 JTD '99

Comment

Май се изчерпа темата?
                            Я сега си теглете по едно извинение на ЛС и да се приключва
                            въпроса.
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                            X