Известие

Collapse
No announcement yet.

Поредното безхаберие по улиците на София...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Violator
    Да ама познах, че е жена, с мотора е карал бързо тя не го е видяла отнела му е предимството може и мигач да не е пуснала и готово
    Брат осъзнай се !
    прочети какво си написал и прочети и другите факти и се засрами.
    Мотора е карал бързо - ети едно нарушение на моториста ,после е без каска ,без книжка.Тва че е карала жена - я прави виновна 100% според теб - тц тц ...
    Че има шматки има ама недей така.
    И човека да почива в мир
    Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
    Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Автобус блъсна и уби момиче (ОБЗОР)

05 юни 2008 | 10:10 | Агенция "Фокус"

София. Малко след 9 часа тази сутрин автобус на Столичната компания за градски транспорт (СКГТ) с номер 79 блъсна и уби на място момиче. Инцидентът стана на кръстовището на булевардите “Дондуков” и “Васил Левски”. По думите на очевидци автобусът се е движил на зелен светофар. Според тях вероятно момичето се е подхлъзнало и е паднало под едната гума на автобуса.
      Загиналата пешеходка е на видима възраст около 20-25 години. В момента тялото й е покрито.
      На мястото са се събрали много хора, които обсъждат инцидента.
      Шофьорът на автобуса е седнал на стълбите на най-предната врата на автобуса и се е хванал за главата. Той отказва да разговаря с когото и да било. Шофьорът е с шест месеца стаж. Борислав Стефанов от „Линеен контрол – Автотранспорт” към Столична компания за градски транспорт уточни, че последствията за шофьора ще бъдат решени от съда и прокуратурата. Според него – ще има наказание със сигурност, но не може да се каже дали то ще е затвор.
      На мястото на инцидента има екип на Спешна помощ и съдебен лекар.
      Лекарят от линейката обясни, че вероятната причина за смъртта на момичето е тежка черепно-мозъчна травма.
      Платното за движение в посока Сточна гара е затворено. Това затруднява движението на превозните средства.

Ето още малко черна хроника колкото и да ми е неприятно... Колеги кажете ми кога ще спрем да се избиваме по тези пътища и до кога невинни хора ще трябва да плащат за чуждото бежаберие!?!? Знам че тук пише, че вероятно момичето е виновно, но още нищо не се знае и е напълно вероятно и да не е...

Comment

Нека не правим догадки, без да сме запознати с обстоятелствата.

Но едно е сигурно - понякога "ежедневни", уж не толкова груби, нарушения, могат да имат фатален изход.
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

1. Мотористите карат прекалено агресивно и се мушкат между колите без да мислят че е много вероятно някои да не ги види и да ги бутне.

2. Самата култура на цялото движение в София е ниска и не е подходящо място за мотори.

Постояно ми се случва да погледна в огледалото и отзад да е чисто и хоп в следващия момент някои моторист(донор) ме изпреварва с бясна скорост от дясно - и винаги си казвам"Добрече не реших да сменям лентата". За справка да кажа че в някои щати на САЩ е забранено да се минава между колите с мотори и дори на светофарите мотористите са длъжни да си стоят чинно зад колата пред тях, а не да мушкат наи-отпред.С една дума там няма разлика дали караш кола или мотор - винаги седиш по задръстванията и светофарите!

Жалко за човека - лека му пръст.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от cassillas
            1
            е забранено да се минава между колите с мотори и дори на светофарите мотористите са длъжни да си стоят чинно зад колата пред тях, а не да мушкат наи-отпред.
            То и тука не е позволено.
            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Добре, че се чуват отдалече и аз си карам на отворен прозорец иначе и аз да съм отнесъл един два моториста до сега, някои са доста ненормални
              156 1.8 TS

Comment

абе аз до ся спрян моторист не съм виждал ...
                а как карат е ясно на всички
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                  абе аз до ся спрян моторист не съм виждал ...
                  а как карат е ясно на всички
                  Спрян от КАТ имаш предвид ,нали?
                  Аз съм виждал - веднъж бяха спрели едно 49см2 скутерче защото момчето нямаше каска.Което си е съвсем правилно да го спрат, ама само това съм виждал!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Е, те със скутер и мен са ме спирали, за това, че карам без номер и после се оказа, че нямам и документи
                    Ама с мотор, никой не им спира на катаджиите...
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rapid_boy
                      Знам че тук пише, че вероятно момичето е виновно, но още нищо не се знае и е напълно вероятно и да не е...
                      На този сфетофар този автобус прави десен завой. Точно на този сфетофар както и на 90%от сфетофарите когато на автомобилите им свети зелено и трябва да направят десен завой на пешеходците също им свети ЗЕЛЕНО при което автобусът е трябвало да пропусне пешеходците. Като управлявате автомобилите си защо не гледате как светят светофарите? Кой е виновния сега а? За детеубиец наказанието би трябвало да бъде разтрел. При това е ВИНОВЕН!!!!

Comment

Working...
                      X