Известие

Collapse
No announcement yet.

и така може

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• и така може

преди известно време попаднах на този сайт, в който семейство, живеещо в Канада (доста условно), споделя начина си на живот - част от годината двамата "бачкат здраво", останалата част - пътуват с мотори по света.

сайтът (според мен) е интересен, освен с галериите със снимки от различни точки на земната повърхност, така и с дневниците - доста практично водени (включая цени на горива, хотели и прочие).

през 2006 г. са посетили България, а тук е дневникът, касаещ преживяванията им на българска земя.

и любопитно, и полезно за обичащите мотори и/или пътешествия
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Начин на живот....доста интересно
    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Ми понеже не съм добър с английския го прегледах за 5 секунди и разбах че водата по черноморието е топла и чиста , не ми се вглъбяваше в текста демек.Иначе са интересни такива пътеписи, за да разбереш и как изглеждаме в очите на другите.
      Иначе идеята не е лоша, ама де да знам, то някои пък си продават всичко и си купувах яхта, с нея се лонгурят по разни океански курорти, където изкарват за насъщния.На повечето се носим в руслото на еждневието.
      Най добре е да си рентиер и да не работиш с други думи
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred
        Ми понеже не съм добър с английския го прегледах за 5 секунди и разбах че водата по черноморието е топла и чиста , не ми се вглъбяваше в текста демек.Иначе са интересни такива пътеписи, за да разбереш и как изглеждаме в очите на другите.
        Иначе идеята не е лоша, ама де да знам, то някои пък си продават всичко и си купувах яхта, с нея се лонгурят по разни океански курорти, където изкарват за насъщния.На повечето се носим в руслото на еждневието.
        Най добре е да си рентиер и да не работиш с други думи
        не е добра идея - представяш ли си всички да сме рентиери?
        такъв джмел ше настане по курортите, че не знам как ш`съ спрай персоналът, ако изобщо има такъв : ))

ама всъщност, не ме вълнува мен тъз рап`та - аз ша рентиерствам на самотен остров. искам да науча к`во е да ти е скучно.
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Къшей хляб и два магазина на главната улица
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
            Къшей хляб и два магазина на главната улица
            това скуката или самотният остров ?

или хипотитечната картинка, когато всички сме рентиери ?
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Ако всички сме рентиери...... ..на кого ще ги отдаваме...?
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби
                Ако всички сме рентиери...... ..на кого ще ги отдаваме...?
                с една дума - кой ше бачка?

и аз това питах по-горе, визирайки персонала
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

E не може всички да сме рентиери естествено, както и сега не сме тоест дай боже да станем ние, а за всички няма да мислим
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred
                    E не може всички да сме рентиери естествено, както и сега не сме тоест дай боже да станем ние, а за всички няма да мислим
                    виж сега, нямам нищо против да бачкам лайк крейзи, стига това да ми осигури възможността да задоволя всичките си прищевки.
                    рентиерството ще оставя на теб - нямам афинитети
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Много,много готин сайт !
                      Подкрепям начинанието им и се замислех кви сме мизерници в БГ да не можем повечето да си го позволим
                      "Yes, these cars still exist in Bulgaria."
                      http://www.2canadiansonbikes.com/pho...lgaria0225.jpg
                      Погледнали са нещата от забавната страна поне
                      '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

Първоначално публикувано от Alfoso
                        Много,много готин сайт !
                        Подкрепям начинанието им и се замислех кви сме мизерници в БГ да не можем повечето да си го позволим
                        "Yes, these cars still exist in Bulgaria."
                        http://www.2canadiansonbikes.com/pho...lgaria0225.jpg
                        Погледнали са нещата от забавната страна поне
                        всъщност, показвайки ви сайта, съвсем не исках да поставя акцент върху пътуването из дебрите на милата ни Татковина.
                        дадох конкретния линк по-скоро като пример как процедират и защото е малко или много познато за нас.
                        в една или друга степен, представените българщини са ни познати.

за мен са по-интересни подготовката, планирането като цяло и посещенията им в другите части на света.
                        искрено се надявам, но не съм доволно голям оптимист (за да съм убедена), че бих успяла да посетя всичките за предстоящия ми остатък живот.

но го пожелавам на вас : )
                        My Red Love
                        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

По повод на пътешествията - имам един приятел, който с още 2 такива като него (единият е небезизвестен руснак) се яхнаха на велосипеди и цяла година обикаляха Европа + Африка. Случките които са преживели по време на пътуването си бяха доста интересни, но някои от тях си бяха направо кошмарни... особено тези, които касаеха Африка. Та си мисля, че подобен род начин на живот и пътешествия не са за всеки. Аз лично не съм готов за такива приключения... а и монетата си има 2 страни!
                          AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                          Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Първоначално публикувано от Z:)m
                            По повод на пътешествията - имам един приятел, който с още 2 такива като него (единият е небезизвестен руснак) се яхнаха на велосипеди и цяла година обикаляха Европа + Африка. Случките които са преживели по време на пътуването си бяха доста интересни, но някои от тях си бяха направо кошмарни... особено тези, които касаеха Африка. Та си мисля, че подобен род начин на живот и пътешествия не са за всеки. Аз лично не съм готов за такива приключения... а и монетата си има 2 страни!
                            всяка монета си има две страни.
                            от седенето у дома пък се парви дебел задник
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

[quote=Ранобудниче]
                              Първоначално публикувано от "Z:)m":2j6j6scj
                              всяка монета си има две страни.
                              от седенето у дома пък се парви дебел задник [/quote:2j6j6scj]

че кво лошо има на дебелия задник

както е казал едни поет като го плеснеш и поне 5 минути ..
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                              X