И аз гледам квадратчета да ритат топка...баси образа...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Европейското
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от raidersиначе за мен добре се справиха, готино студио, коментаторите са тренирани с английското първенствоАма нищо де, то аз не ги слушам и гледам тия в студиото, режа мезета като говорят.
П.П. Аз съмс чиния на булсатком и образа е перфектен.
П.П.П. Добре, че не го дават по БТВ, че тия коментатори там ме докарват до истерия с идиотизма си....Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от StarChildЕгати може ли никоя ПРЕТЕНДИРАЩА за национална телевизия да не откупи правата за европейското! Смешна работа просто.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от t0nyнаистина е имало претоварване в сървъра и за това снощи не ти е тръгвало , а ти как така нямаш Диема, добре че те взеха правата а не тия некадърници от БНТ писна ми от тоя Петър Василев абсолютен некадърникв къщи, но проблема си остава за вилата, където няма кабел. А Диемата се беше затрила по едно време, нали беше станала платена като НВО, а сега явно не е и я намерих
мерси за отговорите!
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
Comment