Известие

Collapse
No announcement yet.

Евро 2008

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ако Холандия направи разумна стъпка встрани, би трябвало да даде мача на Румънците, за да елиминира Италия още в предварителната фаза
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku
      Ако Холандия направи разумна стъпка встрани, би трябвало да даде мача на Румънците, за да елиминира Италия още в предварителната фаза

И аз съм почти сигурен,че така и ще стане Лалептата ще пуснат мача за да се отърват от един труден противник.Но дано неизлезнат с тази мисъл и да бият мамалигарите
      Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
      EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Все си мисля че Франция-Италия ще е X
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm
          Все си мисля че Франция-Италия ще е X
          X-a не устройва никой...
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от pent
            Първоначално публикувано от Orm
            X-a не устройва никой...
            Иска ми се да вярвам че поне спорта е честен Ако съм прав и двата отбора ще дадат всичко от себе си , а те са горе-долу равностойни.....
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm
              Първоначално публикувано от pent
              Първоначално публикувано от Orm
              X-a не устройва никой...
              Иска ми се да вярвам че поне спорта е честен Ако съм прав и двата отбора ще дадат всичко от себе си , а те са горе-долу равностойни.....
              Нищо не е честно,ако питаш мене Няма да излезе Х мач-а е да не говорим празни приказки,ще изчакаме някой друг час и ще разбереме

EX`146 2.0 TD
              EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Пак корумпираните садий ще порежат Италия,както става на всяко първенство напоследък,но Италия си е Италия и аз искрено се надявам отново да оцелее и да продължи напред FORZA ITALIA VIVA ITALIA GRANDE ITALIA

Comment

• Първоначално публикувано от tifoza
                  Пак корумпираните садий ще порежат Италия,както става на всяко първенство напоследък,но Италия си е Италия и аз искрено се надявам отново да оцелее и да продължи напред FORZA ITALIA VIVA ITALIA GRANDE ITALIA
                  Аууу, градски, недей така, по-съдийски отбор от жабарите едва ли има .
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• хахаха скуадрата пак оцеляхме и избутахме FORZA ITALIA! VIVA LA AZZURRI! :P
                    Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                    FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                    sigpic

Comment

• Не треаше...
                      sigpic

Comment

• Браво на италианците пак минаха с вазелин, не ги е срам Ми то след определени години работата не става .....
                        '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                        Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                        Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

• Е какво са минали 2-рият гол беше смешен Ебати дуспата верно,тоя искаше да го пребие там в наказателното

Форца Италия Дано се засилим малко и да продължаваме с тея резултатати,но не с тая игра..направоо

EX`146 2.0 TD
                          EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Егати групата на смърта...... 3 трупа и холандия да им се подиграва ..... Смешни французи , още по смешни италианци ( какво ли ще правят срещу испанците???? ще има голям смях, та те Италянците не могат на 10 души да вкарат гол от игра 65 минути) ... Айде Румъния се бореше ама едно е да искаш да играеш друго е да можеш!!!!

Абе излагацията е пълна !!!!

Comment

• Просто МУТУ прецака нещата, но пък и Италия имаха страхотен късмет.

Франция има перфектното нападение
                              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                              Opel Astra J GTC

Comment

• Първоначално публикувано от Neokill
                                Браво на италианците пак минаха с вазелин, не ги е срам Ми то след определени години работата не става .....
                                Eeee,недей така!Вярно е че Италия много пъти минава между капките и с леки съдийски подбутвания,но този мач всичко си беше точно!
                                В по-голямата част от мача Италия превъзхождаше Франция и като голови положения и като владеене на топката!
                                Евала на Холандия!!!!Това е истинкия спорт-винаги се играе за победа!
                                ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
                                ALFA 156 2.0 1999 - бивша
                                ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Working...
                                X