Имам 13 максимум 14 хиляди лева бюджет за смяна на колата. Спрял съм се на няколко модела и ми се ще да чуя и други мнения. Май вече съм решил, но ми е интересно какво мислите, може и да променя решението. От италианските съм се спрял на: 156SW, 147 и 166 дизел. От немската школа се колебая между А4 бензин или БМВ 318 бензин. Говорим за модели между 99 и 2001-2 година. Аз съм си харесал БМв-то но ми е малко солена цената и още се двоумя. Необходима ми е надеждна кола, да не е твърде капризна откъм поддръжка.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дайте акъл за избор на кола
Collapse
X
-
ми това което го има в обявите е максимум до 12 хиляди, а колко е читав вече е друг въпрос. Просто не съм видял по скъпа. Другите са след 2003 фейслифта и те са по скъпи, ама и за тях не се знае колко са читавиAlfa Romeo 145 1.6TS - бившата
Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата
Comment
-
То само с BMW не става...трябва и АлфаПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Веднага казвам и аз, тази А4 дето е с фейс лифта след 1999 е много добра, но не бих препоръчал нея, просто много пари, а е същата А4 като първите, виж другата А4 след 2002 е супер, за бмв е готино, не харесвам тези коли, но за мен е най-добрият избор, после 156, за 166 и 147 не ми харесват, имат много минуси за мен, и последно каквото ти е на сърце това си купи, аз ако имам пари не искам съвет отивам и взимам, после никой не ми е виновенsigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от marrrtoЕ как да няма за 14 бона читава. Всички до 2003 с по 11 хиляди)))
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment