Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за мотор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

мда, както и ми бяха казали - няма ограничение на кубиците вече, при това от няколко години
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

най-добрите зверчета 250 кубика са италианските
      Каджива Мито е идеален мотор!даже прилича на Дукати Дезмоседичи
      Из "Речник на автомобилните марки"
      АЛФА Ромео-марка италиански супер автомобили,щангисти с неповторим дизайн,напълно обезумели,които си правят каквото искат и най-обичат да си играят със скучни и надути германци с емблеми "ГоУФ гтИ"

Comment

Моито мнение е просто да пропуснеш раздела 125,250 кубика.Невиждам смисъла от това да си купиш мотор с 20.8к.с. които ще ти омръзне след 2 седмици и 4 дена и после ще се чудиш как да го продаваш.Защото повярваи малките мотори под 600 кубика трудно се продават.Ако аз сега бях на твоето място щях да си взема една шестотинарка и щях да я карам с респект и малко страх.И всичко ще си доиде от самосебеси
        Alfa 156FL засилена
        Aprilia Shiver..т'ва е моторо Баце
        ALFA ROMEO 155 Super 2.0 16V
        e.x.HONDA CBR 929RR-152hp

Comment

Aми колеги кво да ви кажа и на мен ми се искам много кубици ама до сега, като съм карал само скутери и чат-пат симсони как да се кача на такава машина малко ме е страх да не се пребия някъде. Несъм чак толкова луд, че да не ми пука
          ALFA ROMEO 146 1.4 16V T.SPARK 2000г.

Comment

Aми колеги кво да ви кажа и на мен ми се искам много кубици ама до сега, като съм карал само скутери и чат-пат симсони как да се кача на такава машина малко ме е страх да не се пребия някъде. Несъм чак толкова луд, че да не ми пука
            ALFA ROMEO 146 1.4 16V T.SPARK 2000г.

Comment

Щом вече няма възрастови ограничения най-добре е колега да се мяткаш на една 600-ца а и щом имаш страх и не си ненормален всичко би трябвало да е ок.... проблемите започват когато започваш да се надценяваш. А и на всичкото отдолу според мен са твърде много главоболията ако почнеш да сменяш моторите
              опит с Fiat Coupe 1,8 & Alfa Romeo 156 2,0 Twin Spark

Comment

!

Първоначално публикувано от HooL
                Колега, трябва много внимателно да си прецениш възможностите. Защото един мотор 250 кубика варира от 25 до 60 коня! НО един 600 кубиков е над 100 коня. Тези коне за кола са добре, пък смятай за мотор? Ако не си карал голям НЕДЕЙ си взима. Със страх не се учи да се кара, вземи си 250 да свикнеш, и после без никакъв проблем ще караш и 1000кубика.
                Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

Working...
                X