Известие

Collapse
No announcement yet.

София - градът с най-ниско качество на живот в ЕС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от миро
    Оправия скоро няма да има. Селяндурите продължават да идват с пълна сила у градО и мизериите стават все повече.
    Истината е като pinko - близо до центъра, далече от простотията.
    Ха задай си въпросО как и защо и ти си у градО!Щото като гледам в петък следобед гражданите одат да пунат буркани в посока София-Прованса!Връщат се в неделя надвечер и карат безумно!
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

И аз си живуркам на село всичко си ми е добре, няма в какво да се блъснеш най-много в някоя крава, няма движение дупките ми се струват по малки от софийските, спокойно като цяло, престъпност нула за сега.
      Тука основния трафик е от каручки, предимството е, че като се напиеш до безсвяст трябва само да се опнеш на каручката и добичето само си отива до вкъщи.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

По едно време правеха хубаво винце в Карайсен...
        Явно традицията се е запазила
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Те пак правят хубаво вино, само дето млако трудно може да се докопа човек до него.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry
            Те пак правят хубаво вино, само дето млако трудно може да се докопа човек до него.
            Е ти си вътрешен,ще ни уредиш там за винцето

Не е лошо на село както спомена ти.Спокойно,хладно,далече от всичките идиоти и простаци
            Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
            EX`146 2.0 16v TS

Comment

Working...
            X