А бе я кажете като се плати вноската за членство в клуба от какви отступки и преференции се ползвате тия които я имате?И дали си струва да се дават 60 лева спрямо отступките и превилегиите за които говорят.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Струва ли си да съм член
Collapse
X
-
Поздрави за новата придобивка и много безаварийни километри!
За Начев:
1. Не смятам, че тук е мястото за твоя въпрос
2. Ако идеята ти е да си избиеш 60-те лева - НЕ СИ СТРУВА!
3. Твоята кола (според това, което си писал) е някакъв уникат и съответно резервните части (които по принцип са с отстъпки) няма да ти вършат работа и ще трябва да си купуваш части с поръчка......така че.......НЕ СИ СТРУВА!
4. За привилегията да помогнеш за развитието на клуба с една сума от 60 лева, според това, което си писал до сега - НЕ СИ СТРУВА!
5. Нека да обобщя: за теб - НЕ СИ СТРУВА!Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
Lancia Kappa 2.4 5.20
-
А и според мен на базата на досгашните ти мнения колега, никои от Управителният съвет на клуба не би гласувал за приемането ти.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейако сподели рецептата за гъбите може и да се промени ситуацията с гласуванетоAlfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
Търтея - предател и продажник.
За едни сушени гъби, божеее колко мъка има на този святAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Пламен Начев НачевА бе я кажете като се плати вноската за членство в клуба от какви отступки и преференции се ползвате тия които я имате?И дали си струва да се дават 60 лева спрямо отступките и превилегиите за които говорят.
Comment
-
дали си струва да си член....ами сам по себе си този въпрос издава факта че ти си член....ама полов. Да си член на КАРБ не значи да ползваш отстъпки, а да си фен на марката и да искаш по някакъв начин да си съпрочастен на идеята за популяризирането на Алфа Ромео. отстъпките са нещо което не би трябвало да ти е приоритет. Аз лично ще гласъвам с две ръце, два кракаи един тестис (щото не заслужавш повече) да не си одобрен за член. извинявам се на колегите за грубия езикпредварително, но просто твоето изказване е нагло, арогантно и обиждащо за нас - истинските фенове на Алфа Ромео!!!! Ай довиждане и лека нощ пиле!няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fТъртея - предател и продажник.
За едни сушени гъби, божеее колко мъка има на този святПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейако сподели рецептата за гъбите може и да се промени ситуацията с гласуванетоAlfa Romeo 145 1.9 JTD
http://bendidas.hit.bg/
Comment
-
пипи не си в час душко нещо
имаше една мега яка тема за кин филтрите, гъбите и урината от прилеп,
ама един мод (да не му споменавам името, зе че я затри - нпо напълно необяснимиза мен причини)
ПП иначе има коя да ми готви и то даже мноо добре се справяНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment