Известие

Collapse
No announcement yet.

Кое излиза по евтино!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SFINKS
    Първоначално публикувано от marrrto
    аз като гледах выв форума цените за 166 не ми се стори да е много по ефтина поддръжката
    е не е евтина , ама я виж на някое BMW/MB от тоя клас колко е поддръжката
    И при поддръжката зависи от конкретни модели и години, защото Ауди А6 2.5 тди е доста скъпо за първоначално обслужване, докато МБ С-320 не е въобще скъпо, даже някои неща са му по евтини от на 156 например преден носач на МБ е 170лв а на 156- е поне 190, и като сметнеш че на МБ е мнооого по здрав.......абе в общи лини 156 и 166 са си скъпички за потдръжка а пък и все имат по нещо. От Алфите най евтино излиза 155 с 8-клапановите мотори

Comment

[.
      От Алфите най евтино излиза 155 с 8-клапановите мотори [/quote
      [/quote]

И това е самата истина
      Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

От всичко изписано тук става ясно че се тая какво ще караш разходите в зависимост от класа на колата и годините излизат горе долу еднакви....
        Но май не е точно така защото преди 2 години взех алфата за 4000 а бмв 3-ка със същите екстри струваше 6000 . До сега съм изхарчил за подръжка около 2000лв 800 от които заради това че си спуках картера и ми изтропа двигателя ( демек по моя вина ) . В момента моята алфа струва около 2500 а бмв-то около 3500 - 4000. Не знам колко пари ти трябват за да издържаш едно бмв 2 години.....
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от gigi
          Със скутерче е най ефтино от моторните, даже и с рейсо вече е по скпо , зимайте колелата хем здравословно хем изгодно.
          А точно с бмв-та не сравнявайте защото преди 2 години читава 156-ца беше около 12000лв а Е46 под 20 000 нямаше а сега 156-ци са по 8000 а е46 средно е 14000 незнам тия 18000 от къде ги взе, та излиза че на бмв-то е паднала средно повече цената
          гиги бате осъзнай се малко,
          къде ги тия 156 за 8к, като има над 50 обяви за 156 до 6к лева ...

Comment

Абе хора автомобила не е инвестиция, а разход.
            И тук вече важи простото правило, след като ще го правите този разход избирате автомобила според това което е най-важното оправдание за вас да го направите този разход и изискванията които имате за да не се чуствате зле в това което карате.
            Риск винаги има, котката в кутията не знаете дали е жива или мъртва.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
            X