Известие

Collapse
No announcement yet.

здравейте приятели

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• здравейте приятели

много ви моля да ми помогнете или да ме насочите каде да търся отговори
    1. дебитомера има посока към филтъра, не трябва ли да е към двигатела и ако го обърна да не се прецака нещо?

2. веднъж ми се случи да не пали, свети лампичка "дюза" след няколко опита запали и лампичката изгасна, кво ли е това?
    3. когато натисна спирачката, се променя звукът на вентилатора, извадих блока с крушките и почистих клемите (имаха малко ръжда) сега пък има оттечка и ми взема тока от другите светлини, само на левия стоп???
    4. имам малко натрошени пластмаси(духалката на вратата и корите на багажника) ако някои може нека помогне
    Нямам много опит с форумите, и ви моля ако съм збъркал не6то да ме извините
    Alfa romeo146 1.9 JTD 105k.c
    Rover200 2000 105k.c

Здравей и добре дошъл Ако имаш възможност, днес колегите от Русе се събират в кафе Империал от 18:00 http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... &start=765 . Най-добре да хвърлят едно око на колата ти

Ползвай често търсачката в горния ляв ъгъл , а за пластмасите - има 145/6ци на части в раздел ПРОДАВА
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA
      Здравей и добре дошъл Ако имаш възможност, днес колегите от Русе се събират в кафе Империал от 18:00
      Малка поправка - вече сме на Короната (бившето кино Здравец, срещу Олимп-а), заповядай довечера - ще ти обясним каквото ти трябва!
      Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
      Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
      Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
      Alfa Romeo 146 ti

Comment

малко ми е късно, но за другата седмица съм там
        вече пих
        Alfa romeo146 1.9 JTD 105k.c
        Rover200 2000 105k.c

Comment

Working...
        X