Известие

Collapse
No announcement yet.

Гениален план !!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Само ще кажа, че тая тема е в топ 3 на най-тъпите, които съм чел. Повече няма да пиша, за да не обидя някой...
    p.s.: Тоя форум на нищо не прилича вече, отчаях се
    (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Ще ми посочите ли държава без корупция. сега ше ми кажете някоя която примерно няма начин пенчо да бутне подкуп. Ама това не е държава без корупция. Просто там няма равенство - там корупция се позволява само на богатите корпорации - спонсорират партии, изграждат заводи на определени места , фондации на корпорации обучават хора който стават после еди какви си и ..уреждат разни неща. Да бай Пенчо няма да може да бутне 20 кинта на ченгето - ако бутне пандела - ама Бизнесмена Гошо пак ще е недосегаем - не е дал подкуп - той е лобирал, спонсорирал , даряват и т.н.т.
      Посочете ми държава ????

П.П Идеята ако издаде тоя дето предлага подкуп да получи още толкова не става . Издавам един дето ми предлага хиляда за да получа две хиляди - и после още сто човека дето чакат да ми дадът по 1000 се отказват и вместо сто хилки аз вземам 2 хилки, повече никой не ми предлага щото ми се носи славата на порта, намират си друг човек дето си трае, а аз ако съм и настъпил нечии интереси го отнасям - колко си мислите че струва да очистят един чиновник с професионалист, ама що да го чистят - случайно ще го бутне нещо вечер и просто ще остане инвалид или с лице разядено от киселина.

Единствения начин е точна и ясна процедура - всяка стъпка да е ясна, точно регламентирана, с точни срокове и точни задължения - и цялото това нещо да е прозрачно . Системата предотвратява корупция - не наказанията.
      Наказанията вдигат разходите по корупционни практики - респективно дигат мизата на подкупа и разходите за криене и съответно пък и разходита на органите за залавяне.

Според вас намалява ли корупцията като вдигнаха глобите от КАТ - НЕ
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

едно време "тарикатските" регистрационни номера се получаваха май само по рушветския начин
        сега като са официално платени, на кого да буташ и що да буташ
        плащаш си, получаваш си 6-цифрения номер по тарифа
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

.. ..и сега намират начин! казват - твоя номер го дадохме на "Репата"...но ако искаш с други буквички...мое и да стане, ама....сещаш се
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
          X