If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здраве да е.. ..ако мога да вметна награда за снимка на ПНН ...ако изобщо е полицай?...между тях има и точни хора...ама, аз него го свързвам с вицовете за тях
аз от доста време имам мераци да застана на някое кръстовище , където вместо светофар са турнали униформен да се прави че регулира движението и после клипчето ще се казва - Уроци по латино танци със стоп-палка
абе за танци по латино незнам ама взеха да надминават и Копърфилд с уменията за приемане предаване и прибиране на книжни разплащателни средства неможеш ги видя
..техники всякакви ..като им исталират камери в колите...ще трябва подкупите по банков път, да им ги превеждаме
А защо по банков път . Просто ченгето ти казва - "абе ходи да изпиеш едно кафе в отсрешното заведение за мое здраве. Отиваш поръчваш си кафенце в заведението - Келнерът пита " Катаджиите ли Ви пратиха " (щото Ви е видял че сте стопирани) Ти викаш "ДА" накрая ти носят сметка за едно кафе 50 лева (даже с касова бележка и данък ще му платят) плащаш си кафето на келнера и се сещаш къде и как отиват тези пари.
това не са измислици - това е ставало
..техники всякакви ..като им исталират камери в колите...ще трябва подкупите по банков път, да им ги превеждаме
А защо по банков път . Просто ченгето ти казва - "абе ходи да изпиеш едно кафе в отсрешното заведение за мое здраве. Отиваш поръчваш си кафенце в заведението - Келнерът пита " Катаджиите ли Ви пратиха " (щото Ви е видял че сте стопирани) Ти викаш "ДА" накрая ти носят сметка за едно кафе 50 лева (даже с касова бележка и данък ще му платят) плащаш си кафето на келнера и се сещаш къде и как отиват тези пари.
За точно такава случка мога да потвърдя - един познат така даде по 20 лева за кафе - питане: 2 кафета може ли? Отгововор - за полицаите навън - 20 лева!
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Не знаете ли най-новия хит: кара те да си отвориш багажника - уж да провери оборудването- и очаква да му пуснеш кинтити там.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Не знаете ли най-новия хит: кара те да си отвориш багажника - уж да провери оборудването- и очаква да му пуснеш кинтити там.
..и след това, като се наведе да ги вземе...прас с капака ...зашеметяваш го...пребираш го в багажника...и гас към районото.....да видим сега какво прай при парите
A не може ли да пусна парите ама мааалко по навътре и като се понаведе да си ги прибере да затоворя рязко багажника така че само втората половина от тялото му да стърчи и така да се каже да се възползвам от създалата се ситуация. После и гък няма да ми каже, щото ще го е срам да пише в обвинителния акт "Нарушителят ме ....... два пъти". Ах колко бързо ще се отучат от тоя пиниз с багажника само...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Епа още по убаво значи. И аз ше съм доволен и те... Сички печелят
Аааъъъ, колега, тва като признание за алтернативна сексуална ориентация ли да го приемаме?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment